Fotbal intern

Cristi Manea, impresionat de selecționerul Mirel Rădoi: „M-a sunat și mi-a dat încredere!”

11.04.2020 | 14:34
Cristi Manea impresionat de selectionerul Mirel Radoi Ma sunat si mia dat incredere
ADVERTISEMENT

Cristi Manea a fost impresionat de Mirel Rădoi și a povestit cum a prins încredere în selecționer după o singură discuție telefonică, conform prosport.ro.

Cristi Manea, impresionat de selecționerul Mirel Rădoi

Cristi Manea a povestit cum a fost impresionat de selecționerul Mirel Rădoi după o singură discuție telefonică: „Este un om sincer și corect. Și când nu jucam am vorbit cu el la telefon, m-a sunat și mi-a dat încredere. A fost alături de mine. Este un om care vede corect lucrurile”.

ADVERTISEMENT

„Am avut norocul să lucrez cu oameni la care mă uitam la televizor. Hagi, Bumbescu, Iovan, Gâlcă, Rădoi, Petrescu, Stelea. Am luat ceva de la fiecare”, a mai spus fundașul CFR-ului.

Sfatul primit de Cristi Manea de la Dan Petrescu

Cristi Manea a dezvăluit ce sfat i-a dat Dan Petrescu atunci când s-a reîntors la CFR Cluj după aventura la FCSB: „Să nu fac mai mult decât ce pot să fac”.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea a fost transferat de Apollon Limassol în 2015 și, chiar dacă au trecut aproape cinci ani de la momentul mutării, fundașul dreapta dezvăluie că nu a fost nici măcar o zi la clubul de care încă aparține.

„Nu, n-am fost niciodată în Cipru! Am fost dezamăgit că nu am prins un transfer după EURO U21, pentru că era momentul, dar mai este timp. Sunt tânăr și rămân acele performanțe pentru cine vrea să mă cumpere.

ADVERTISEMENT

A fost o ofertă din Spania și din prima ligă din Italia, dar nu s-au înțeles la bani. Cereau tot timpul cu 1.000.000 de euro mai mult”, a mai spus Cristi Manea.

„Nu regret, pentru că aceea a fost prima și singura ofertă atunci și era o diferență foarte mare și din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Eu abia jucasem cinci-șase meciuri la Viitorul și un meci în națională. Aveam 16-17 ani și cred că 90% dintre jucători ar fi semnat dacă erau în locul meu”, recunoaște Cristi Manea.

ADVERTISEMENT