Life

Mesajul postat de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului: “Uneori, lucrurile bune se destramă”

Mesajul postat de soția lui CRBL, Elena, înainte să apară anunțul divorțului. Cei doi se despart după o căsnicie de 16 ani.
05.04.2024 | 00:24
Mesajul postat de Elena sotia lui CRBL inainte de anuntul divortului Uneori lucrurile bune se destrama
Ce a postat Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este mesajul postat de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului, pe care cântărețul l-a făcut. Aceasta a fost plecată în vacanță de curând, dar fără cântăreț.

Mesajul postat de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului. Ce a scris pe rețelele sociale

CRBL și soția lui, Elena, divorțează după o căsnicie de 16 ani. Cei doi au împreună o fiică, Alessia, în vârstă de 14 ani. Anunțul separării a fost unul neașteptat, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu solid.

ADVERTISEMENT

În plus, au fost concurenți în cadrul emisiunii Power Couple, show care s-a difuzat până acum câteva săptămâni. Cântărețul a fost cel care a dat vestea divorțului, pe rețelele de socializare.

Înainte ca artistul să anunțe divorțul, Elena a postat, recent, mai multe mesaje cu subînțeles în mediul online. Luna trecută, aceasta a fost în vacanță împreună cu prietenele sale, alături de care a postat câteva imagini.

ADVERTISEMENT

Acum două săptămâni, Elena a postat o imagine în care apare singură, privind în jos, iar descrierea atribuită postării poate trimite cu gândul la ce se petrece acum în viața ei.

“Uneori, lucrurile bune se destramă pentru ca lucruri mai bune să ajungă împreună”, este citatul pe care fosta parteneră de viață a lui CRBL l-a postat în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT
Elena soția lui CRBL
Mesajul postat de soția lui CRBL înainte de anunțul divorțului. Sursa foto: Instagram

De asemenea, Elena a postat și un alt mesaj în dreptul unei fotografii. “În fiecare zi ne plimbăm pe cărările vieții, uneori înălțându-ne pe vârfuri, alteori coborându-ne în adâncuri.

Dar fiecare cotitură aduce o lecție și o frumusețe unică. Să fim recunoscători pentru fiecare moment și să ne bucurăm de călătoria noastră cu inima deschisă!”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui CRBL despre divorțul de Elena

CRBL a făcut anunțul divorțului joi, 4 aprilie. Fostul concurent de la Survivor România a explicat că decizia a fost luată de comun acord cu soția sa, după o perioadă în care au analizat bine lucrurile.

Nu a fost o decizie ușoară, însă cei doi vor rămâne în relații bune mai ales de dragul fiicei lor, pentru care amândoi își doresc tot ce este mai bun.

“Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru”, a scris CRBL pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu Elena.

CRBL a mai spus, în mesajul său, că nu va oferi alte detalii cu privire la motivul divorțului. Cântărețul a cerut să fie respectată intimitatea sa și a familiei sale în această perioadă.

Înainte de căsnicia cu Elena, CRBL a fost căsătorit cu Andreea, pe care a cunoscut-o când aveau amândoi 20 de ani. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, la notar, după 7  ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT