Life

Cine a fost prima soție a lui CRBL și de ce au divorțat. Cu ea s-a iubit înainte de Elena

Cu ea a fost căsătorit pentru prima dată CRBL. Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit pe CRBL înaintea Elenei, de care acum divorțează.
04.04.2024 | 14:42
Cine a fost prima sotie a lui CRBL si de ce au divortat Cu ea sa iubit inainte de Elena
Cum arată prima soție a lui CRBL. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CRBL a anunțat că el și Elena s-au despărțit, după 16 ani de căsnicie. Puțini știu, însă, că fosta dansatoare nu este prima femeie cu care cântărețul a fost căsătorit. Artistul nu este la primul divorț.

Ea a fost prima soție a lui CRBL

Vestea că CRBL și Elena divorțează, după 16 ani de căsnicie, a căzut ca un trăsnet peste showbizul românesc. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Alesia, în vârstă de 14 ani și amândoi au promis că vor face lucrurile în așa fel încât adolescența să nu sufere.

ADVERTISEMENT

Puțini oameni știu, însă, că artistul a mai fost căsătorit o dată cu Andreea, o fată pe care a cunoscut-o în orașul său natal. Cei doi s-au căsătorit când aveau numai 20 de ani.

Relația lor, una destul de serioasă, nu a rezistat testului timpului. După șapte ani au divorțat amiabil, la notar, pentru că nu se mai înțelegeau, după cum a dezvăluit fosta soție a lui CRBL în trecut.

ADVERTISEMENT

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi.

Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul ‘viață noastră’, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate ‘viață mea’ și ‘viață lui’.

ADVERTISEMENT

Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite’”, a declarat Andreea într-un interviu, conform viva.ro.

andreea fosta soție crbl mașină
Ea este fosta soție a lui CRBL.
Sursa foto: viva.ro

Cum a anunțat artistul că divorțează

CRBL și Elena, foști concurenți la Power Couple, au anunțat joi, 4 aprilie 2024, printr-un mesaj comun publicat pe Instagram, că au ajuns la concluzia că cel mai bine pentru ei este să meargă pe drumuri separate. „Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

ADVERTISEMENT

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei”, este mesajul transmis de CRBL.

ADVERTISEMENT
Tags: