Sporturi

Mesajul războinic al lui Benny Adegbuyi înaintea meciului cu Badr Hari: „Suntem la același nivel!”

15.03.2020 | 12:21
Mesajul razboinic al lui Benny Adegbuyi inaintea meciului cu Badr Hari Suntem la acelasi nivel
ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi se pregătește din greu pentru meciul cu legendarul Badr Hari, care se va juca pe 20 iunie, la Rotterdam, Olanda. Kickboxerul român a vorbit pentru prosport.ro despre importanța duelului cu Badr Hari.

Mesajul războinic al lui Benny Adegbuyi înaintea meciului cu Badr Hari

Benny Adegbuyi a vorbit înaintea duelului cu Badr Hari despre șansele pe care le are în fața legendarului luptător: „Nu voi fi afectat nici măcar o secundă de reputația lui, de cât de faimos este, e exact ca și mine, are două mâini, două picioare.

ADVERTISEMENT

Suntem la același nivel, am mai multe kilograme, dar voi slăbi. E un minus că mă bat la el acasă. Badr e de origini marocane…am fost la ultimul meci al lui și vuia stadionul, era pe arena celor de la Vitesse.

32.000 de suporteri, dintre care jumătate erau marocani. Toți strigau, sunt fanatici”.

„M-am gândit să vorbesc cu un psiholog”

Benny Adegbuyi a mărturisit că s-a gândit să apeleze la un psiholog pentru a reuși să pregătească mult mai bine duelul cu Badr Hari și pentru a trece peste dezavantajul de a lupta în Olanda, țara natală a adversarului.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit să lucrez cu un psiholog, e nevoie în orice sport, tocmai pentru a putea depăși momentele critice, presiunea care va fi pe mine fiindcă sunt la el acasă”, a mai spus kickboxerul român.

„Mă bucur că voi avea acest meci, am menționat deja că pentru anul acesta îmi doresc confruntări spectaculoase, printre care și acest meci!

ADVERTISEMENT

Este într-adevăr una dintre cele mai spectaculoase și mai importante confruntări pentru sportul de contact din România”, a declarat Adegbuyi.

”Și pentru mine este important, având în vedere notorietatea lui Badr Hari, la fel de important ca și meciul pentru centura mondială pentru care am luptat! Este un meci pe care l-am așteptat, care poate propulsa kickboxingul românesc”, a încheiat Benny.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani a împlinit Benny Adegbuyi pe 24 ianuarie
  • 35 de ani a împlinit Badr Hari pe 8 decembrie