Life

Mesajul soției lui Nosfe la câteva zile de la moartea artistului: „Viața asta ne-a făcut să-l îngropăm”

Mesajul soției lui Nosfe la câteva zile de la moartea artistului. Mădălina Crețan a vorbit despre decesul partenerului său de viață și despre ajutorul primit.
21.10.2022 | 20:14
Mesajul sotiei lui Nosfe la cateva zile de la moartea artistului Viata asta nea facut sal ingropam
Mesajul soției lui Nosfe la câteva zile de la moartea artistului. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Soția lui Nosfe se simte copleșită după moartea artistului.

Mesajul soției lui Nosfe la câteva zile de la moartea artistului

Mădălina Crețan este distrusă după moartea soțului ei, dar a mărturisit că este foarte mișcată de toată susținerea pe care o primește.

ADVERTISEMENT

Soția lui Nosfe a spus că viața a făcut-o să își îngroape soțul mult prea devreme. Nosfe a murit la doar 37 de ani, lăsând în urmă și un copil.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a mărturisit că și-a pierdut mult încrederea în oameni în ultimii ani, dar acum aceasta începe să îi revină văzând cât de mulți oameni au încercat să ajute după moartea artistului.

ADVERTISEMENT

”Aș vrea să vă spun că în ultimii ani mi-am pierdut foarte mult încrederea în binele din oameni, deși eu am gândit mereu că toți avem bine în noi, dar viața asta ne-a făcut să-l îngropăm din diferite motive”, a spus soția artistului.

Mesajul postat
Mesajul postat

Mădălina Crețan, copleșită de mesajele și ajutorul primit

Mădălina Crețan a primit nu numai mii de mesaje, dar inclusiv o energie curată care o ajută să treacă puțin mai ușor pentru tragedia vieții sale pentru că simte că nu este singură cu durerea sa, pentru că și fanii artistului îi împărtășesc aceeași suferință.

ADVERTISEMENT

De altfel, soția lui Nosfe a spus că îi este frică să îmbrățișeze toată această energie bună a oamenilor pentru că nu știe cum să se poarte cu ea.

„De aproape o săptămână sunt copleșită de toată energia voastră curată, am momente când îmi e frică să o îmbrățișez complet pentru că n-am mai întâlnit-o până acum și nu înțeleg cum să mă port cu ea.

ADVERTISEMENT

Am primit și primesc atât de mult ajutor de la voi, moral, financiar, spiritual, fizic încât simt că nu voi avea niciodată suficient de multe cuvinte să vă pot mulțumi”, a scris soția lui Noste pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT