Fotbal intern

Mesajul transmis jucătorilor de un acționar al lui CFR Cluj: ”Le-am spus să moară pe teren”

04.08.2020 | 15:46
Mesajul transmis jucatorilor de un actionar al lui CFR Cluj Leam spus sa moara pe teren
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea la Craiova după ce a fost condusă cu 1-0 și a devenit campioana României pentru al treilea sezon consecutiv. Elevilor lui Dan Petrescu li s-a transmis un mesaj special înaintea derby-ului din Oltenia, iar în actul secund au fost de neînvins.

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii de la CFR Cluj a spus în cadrul emisiunii ProSport Live ce a avut să le transmită jucătorilor echipei ardelene care în acest moment se pregătesc de preliminariile UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

”Vă dați seama, ne bucurăm că suntem campioni a treia oară consecutiv. Am rememorat foarte multe meciuri din Liga Campionilor și Europa League. Este extraordinar ce s-a întâmplat! Dan Petrescu este un profesionist și a făcut performanță!

Mesajul transmis jucătorilor de un acționar al lui CFR Cluj

Am avut mari emoții, dar am simțit că vom lupta până la capăt. Le-am transmis jucătorilor un singur lucru: să moară pe teren. Acum, ori niciodată, asta le-am spus. Le mulțumesc jucătorilor și îi îmbrățișez pe toți”, a declarat Gadola, pentru cei de la ProSport Live.

ADVERTISEMENT

Acționarul ardelenilor își dorește să nu se observe absența lui Arlauskis în sezonul următor: ”Arlauskis este un caracter deosebit! Aș fi vrut să-l conving să rămână, dar asta este viața. Ne vom strădui să-l înlocuim cât se poate de bine. Bălgrădean sper să facă meciuri foarte bune”, a adăugat Gadola.

”Acum, după trei ani este momentul să ne despărțim și noi doi. Eu o iau pe drumul meu, el cine știe, sper să rămână, să ducă din nou echipa în Champions League, în Europa League”, a spus Arlauskis după jocul contra Universității.

ADVERTISEMENT

Boli, Vinicius și Deac au adus victoria CFR-ului

CFR a învins-o pe Universitatea Craiova, cu 3-1 chiar în Oltenia. Dan Nistor a deschis scorul pentru olteni în minutul 10. Vinicius a egalat 26 de minute mai târziu. Kevin Boli a dus CFR-ul în avantaj după pauză, iar Ciprian Deac a înscris din penalty în minutul 77.

CFR-ul a încheiat campionatul pe primul loc având cinci puncte avans față de Universitatea Craiova care a rămas cu un joc mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

În cazul în care cele două echipe terminau la egalitate meciul din Bănie, atunci partida mergea în prelungiri și poate chiar la penalty-uri pentru că trebuia să trimitem la UEFA echipa acre va reprezenta România în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT