News

Mesajul unui bărbat, după ce iubita sa a fost violată de un polițist: ”Acest gunoi a profitat”

Iubitul femeii care a fost violată de un polițist la Cluj-Napoca a postat un mesaj foarte dur pe internet. Violatorul a fost arestat pentru 24 de ore.
15.11.2022 | 23:18
Mesajul unui barbat dupa ce iubita sa a fost violata de un politist Acest gunoi a profitat
Polițist violator din Cluj-Napoca. Foto: Cluj Just
ADVERTISEMENT

Omul ”legii” a fost arestat după ce ar fi violat-o pe tânără în timpul unei petreceri. Polițistul e faimos în oraș, pentru că ar fi ajutat o femeie bătrână să traverseze strada.

Polițistul violator din Cluj, mesaj din partea iubitului

Potrivit anchetatorilor, polițistul și victima sa au fost invitați la o zi de naștere, unde s-a consumat foarte mult alcool. Polițistul a profitat de faptul că tânăra era băută și a violat-o, iar aceasta a sunat speriată la 112 după ce s-a comis fapta.

ADVERTISEMENT

Și-a chemat și prietenul imediat după incident, însă polițistul violator fugise de la locul faptei. Individul a fost găsit la câteva minute și pus să dea explicații, însă nu a recunoscut nimic.

”În faţa judecătorilor, poliţistul nu şi-a recunoscut faptele şi a susţinut încontinuu că este nevinovat. A cerut judecătorilor o măsură preventivă mai blândă pentru că ar avea în întreţinere un copil minor de sub 2 ani”, transmite Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Prietenul tinerei a făcut public cazul pe Facebook. “În această noapte acest gunoi, organ al Poliţiei Române, a violat-o pe iubita mea. Fiind beată şi mergând în altă cameră să doarmă, el a profitat de ocazie!“, a transmis bărbatul.

IPJ Cluj anunță că polițistul a fost reținut pentru 24 de ore. Conform surselor din anchetă, individul ar fi agresat-o pe tânără și acum doi ani, la aniversarea aceleiași fete, potrivit CLUJ JUST.

ADVERTISEMENT

Cosmin Andreica, lider al Sindicatului Europol, crede că aceste cazuri pot fi evitate doar prin măsuri dure.

”Problema ar fi ce e de făcut pe viitor, pentru ca testările psihologice să poată să prevină sau se identifice din timp astfel de tendinţe ale unor poliţişti de agresivitate, de sexualitate exarcerbată”, a transmis Andreica.

ADVERTISEMENT

”Alţii au o motivaţie de putere, de avea autoritate, o putere pe care nu pot obţine altfel decât dacă cineva le dă o uniformă, un statut, cum e cel de poliţist. Nu toate persoanele care ajung să fie investite cu autoritate au neapărat şi o capacitate foarte bună de planificare sau se gândesc foarte mult la consecinţe. Alţii minimalizează consecinţele, se gâdesc că nu au ce să păţească pentru că ştiu cum să se apere”, a explicat și Gabriela Groza, doctor în psihologie criminală.

În trecut, polițistul violator era lăudat pe Facebook de colegii săi pentru că a ajutat un om să schimbe o roată.

”O8:30, oră de vârf, coloană de mașini, linie de tramvai blocată…..Așa a arătat această dimineață pe strada Oașului din Cluj-Napoca… Totul până la intervenția colegilor noștri de la Biroul Rutier care au observat coloana de mașini și au identificat în scurt timp problema: o mașină a rămas pe șinele de tramvai după ce aproape că i s-a desprins roata, prezoanele fiindu-i rupte.

După identificarea problemei…a urmat rezolvarea…astfel că ai noștri colegi nu au stat nicio clipă pe gânduri și au luat problema în mâini, la propriu, reușind în scurt timp să remedieze defecțiunea. Traficul a revenit la normal, iar conducătoarea auto cu al ei copil au ajuns la destinație! Felicitări Răzvan Petruș și Cosmin Oltean!”, transmiteau cei de la IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: