Fotbal international

Messi, cel de-al 50-lea hat-trick din carieră în Sevilla – Barcelona 2-4! Cifre uimitoare împotriva andaluzilor

23.02.2019 | 19:47
Messi cel deal 50lea hattrick din cariera in Sevilla  Barcelona 24 Cifre uimitoare impotriva andaluzilor
ADVERTISEMENT

Barcelona s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Sevilla, iar Lionel Messi are cel mai important merit pentru această victorie de senzație. Atacantul Barcelonei a reușit cel de-al 50-lea hat-trick din carieră. 

Totodată, Messi a ajuns la 36 de goluri înscrise în 35 de meciuri jucate împotriva Sevillei, având totodată 16 assist-uri. Sevilla este adversarul împotriva căruia Messi are cele mai bune cifre din carieră.

ADVERTISEMENT

Messi, cel de-al 50-lea hat-trick din carieră în Sevilla – Barcelona 2-4

În topul victimelor preferate ale lui Messi regăsim alte trei echipe de top din Spania: Atletico Madrid, Real Madrid și Valencia.

Grație acestei victorii, Barcelona va pregăti El Clasico cu un avans de minimum nouă puncte. În acest moment, diferența de puncte dintre Barcelona și Real Madrid este de 12 puncte, însă madrilenii pot recupera din acest handicap dacă se vor impune duminică în deplasarea de la Levante.

ADVERTISEMENT

Messi (31 ani) se pregătește pentru o nouă prelungire cu Barcelona, actualul său contract urmând să expire în vara anului 2021. Președintele Jose Maria Bartomeu a anunțat că echipa de pe Camp Nou îi va oferi în curând un nou contract starului argentinian.

De când este la Barcelona, Messi a ajutat clubul să câștige nici mai mult, nici mai puțin de 32 de trofee, printre care nouă titluri în La Liga și patru Ligi ale Campionilor.

ADVERTISEMENT

Liga Campionilor, obiectivul lui Messi

Totuși, în ultimii ani, Barcelona a dezamăgit în Champions League, acolo unde rivala Real Madrid a scris istorie, cucerind trei trofee la rând. Aceste nereușite l-au făcut pe Messi să afirme în pauza de iarnă că Liga Campionilor reprezintă marele său obiectiv pentru 2019.

Barcelona nu a jucat grozav în prima manșă din faza optimilor de finală cu Lyon, încheiată 0-0. Acum, orice gol al francezilor va conta dublu pe Camp Nou. De-a lungul timpului însă, Barcelona a obținut calificări importante acasă, inclusiv împotriva unei alte echipe din Franța, revenind miraculos după 0-4 în tur cu PSG.

ADVERTISEMENT

 

Tags: