Sport

Messi, pe urmele lui Neymar: „Atacat” de fanii lui PSG chiar la Miami!

Ultrașii lui PSG au adresat câte un mesaj pentru Messi și Neymar. Suporterii înfocați le-au scris pe două bannere pe care le-au adus la stadion.
28.08.2023 | 09:53
Messi pe urmele lui Neymar Atacat de fanii lui PSG chiar la Miami
Ultrașii lui PSG au adresat câte un mesaj pentru Messi și Neymar. Suporterii înfocați le-au scris pe două bannere pe care le-au adus la stadion.
ADVERTISEMENT

Se cunoaște foarte bine faptul că ultrașii lui PSG nu erau fericiți atât în cazul lui Messi, cât și al lui Neymar. După plecarea sud americanilor de la parizieni, suporterii echipei au adresat câte un mesaj important pentru fiecare. Argentinianul a plecat la finalul sezonului precedent la Inter Miami, iar brazilianul a semnat de curând cu Al-Hilal.

Mesajul ultrașilor lui PSG pentru Messi și Neymar

Pentru fiecare fotbalist în parte, suporterii parizienilor și-au arătat nemulțumirea și frustrarea pe care au avut-o după fiecare moment în care aceștia nu ajutau suficient echipa. Cel mai mult, ura pentru cei doi sud americani s-a văzut spre finalul șederii lor pe Parc des Princes, acesta fiind, poate și unul dintre motivele plecării jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Se pare că după ce au părăsit gruparea din Ligue 1, ultrașii lui PSG sunt mai fericiți cu acest lucru și au avut câte un mesaj pentru Messi și Neymar. Fanii echipei din Paris au pus un banner cu mesajul lor pe Parc des Princes, în partida cu Lens, scor 3-1, acesta fiind pentru brazilian. Iar pentru argentinian aceștia au fost puțin mai îndrăzneți și l-au pus în fața stadionului celor de la Inter Miami.

”Neymar: În sfârșit, am scăpat de tipul ăsta lipsit de respect” și ”Messi: În sfârșit, am scăpat de tipul ăsta lipsit de respect!”, au fost mesajele de pe cele două bannere puse de ultrașii lui PSG.

ADVERTISEMENT

Messi, debut magic pentru Inter Miami

Inter Miami s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul cu New York Red Bulls. În minutul 37, paraguayanul Diego Gomez a deschis scorul din centrarea lui Noah Allen, fundașul stânga. La golul spectaculos al lui Gomez, aflați pe bancă, Leo Messi și Sergio Busquets s-au ridicat în picioare și au aplaudat execuția mijlocașului.

În minutul 60 al meciului, Leo și Busquets au fost introduși în teren. Astfel, Messi a avut parte de un debut magic în MLS. La finalul meciului, în minutul 89, argentinianul a marcat al doilea gol al duelului și a stabilit scorul chiar la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Golul a fost unul simplu pentru Lionel. Acesta a primit mingea de la Jordi Alba, apoi Messi a combinat cu Benjamin Cremaschi, care i-a pasat balonul chiar în fața porții. Argentinianul a marcat cu piciorul stâng, cu latul, iar pe stadionul gazdelor fanii au fost în delir.

Neymar, primele cuvinte din postura de jucător al lui Al-Hilal

Neymar a oferit primele declarații din postura de jucător al lui Al-Hilal și a spus despre Cristiano Ronaldo că a fost un pioner în ceea ce privește decizia de a juca în Arabia Saudită. Brazilianul s-a arătat încântat de alegerea făcută și este pregătit să facă istorie în tricoul saudiților.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte încântat să vin într-un campionat nou. Să am o nouă experienţă şi o nouă provocare. Evident, vreau să scriu istorie la Al Hilal. Sunt motivat de provocări. Când găseşti o astfel de provocare, este bine pentru încrederea ta. Sunt aici ca să ajut liga din Arabia Saudită pentru a creşte din ce în ce mai mult.

Se schimbă foarte multe lucruri aici, au adus mulţi jucători. Va fi un campionat competitiv, după aceste transferuri. Sper să avem un sezon bun şi să ne îndeplinim obiectivele. Cristiano Ronaldo este pionerul. Toată lumea l-a numit nebun, iar azi vede cum liga din Arabia Saudită creşte din ce în ce mai mult. Sunt aici ca să ajut liga să crească.

Sunt fericit că pot să întâlnesc jucători cu mare calitate la celelalte echipe. Când voi juca împotriva unor jucători precum Cristiano Ronaldo, Benzema sau Firmino va fi grozav. Sunt foarte fericit să mă alătur acestei ligi şi sunt convins că va fi grozav să mă confrunt cu aceşti jucători”, a spus Neymar, potrivit Marca.

ADVERTISEMENT