Sport

Meszar, omul care a provocat scandalul de la UTA. Mesajul care dovedește că și-ar fi păcălit antrenorii la negocieri

Alexandru Meszar este omul care a declanșat conflictul dintre Ilie Poenaru și Ionuț Badea. Administratorul neoficial de la UTA Arad i-a dus cu preșul pe ambii antrenori în timpul negocierilor.
09.09.2023 | 16:27
Meszar omul care a provocat scandalul de la UTA Mesajul care dovedeste ca siar fi pacalit antrenorii la negocieri
Alexandru Meszar este declanșatorul conflictului dintre Ilie Poenaru și Ionuț Badea. Administratorul neoficial de la UTA Arad este omul principal de la care a început scandalul.
ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru a fost în centrul atenției în urma scandalului mesajelor de pe Whatsapp. Conversația dintre Poenaru și Meszar a fost făcută publică și a creat scandalul cu Badea. Se pare că declanșatorul conflictului dintre Poenaru și Badea a fost chiar Alexandru Meszar.

Alexandru Meszar, înțelegere cu Poenaru pe la spatele lui Badea

După ce au fost publicate mesajele de pe Whatsapp dintre administratorul neoficial de la UTA Arad și Ilie Poenaru, un scandal de proporții mari s-a declanșat. Totul a început la finalul sezonului 2021-2022, când UTA îl avea pe Ionuț Badea ca antrenor. Obiectivul acestuia era acela de a se lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Badea reușea să îndeplinească obiectivul, Meszar s-a înțeles cu Ilie Poenaru pe la spatele antrenorului aflat deja în funcție. Se pare că administratorul neoficial de la UTA Arad l-a convins pe Ilie Poenaru să preia echipa. Asta după ce l-a asigurat că Ionuț Badea este interimar, lucru de care tehnicianul de la acea vreme nu fusese informat. Acest lucru este dovedit de mesajului prin care Alexandru Meszar anunța o parte din oamenii clubului că Bogdan Apostu, cel care l-a propus pe Badea la Bătrâna Doamnă, nu trebuie să știe despre aranjamentul cu Poenaru.

Potrivit celor de la iAMsport.ro, Ionuț Badea nu a fost niciodată înștiințat despre schimbările care urmau să aibă loc: “Nu mi-a spus domnul Meszar că Poenaru este deja semnat. Mie mi s-a cerut obiectivul de a salva echipa, ceea ce am și făcut.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a spus domnul Meszar că e deja înțeles cu Poenaru. Dacă ar fi spus asta, după ce îndeplinisem obiectivul, cu 3 etape înainte de finalul campionatului, transparent și cu onestitate pentru toți ce implicați, ar fi fost mult mai elegant.”

Ilie Poenaru: “Am fost asigurat că voi fi antrenorul echipei”

Pentru FANATIK SUPERLIGA, Ilie Poenaru a declarat că a fost înștiințat de Meszar legat de procesul prin care urma să devină antrenorul celor de la UTA Arad: “Am fost asigurat că voi fi antrenorul echipei pentru următoarele sezoane, am primit un contract scris și am stabilit un dialog de comunicare privat și confidențial cu persoana care m-a angajat și numai cu dânsul.

ADVERTISEMENT

Dânșii m-au contactat înainte de a se termina campionatul. Am fost asigurat 100% , am cerut ca acțiunile mele nu vor prejudicia în niciun fel munca antrenorului în funcție și am fost anunțat că mandatul actualului antrenor se va termina 100% la finalul sezonului, ceea ce s-a și întâmplat.

Deci întăresc ideea că decizia schimbării antrenorului era definitvă din sezonul viitor. Eu ce era să fac? Fiind asigurat de aceste lucruri și prin draft-ul de contract trimis pentru mine și staff.”

ADVERTISEMENT

Explicații pentru mesajele dintre Meszar și Poenaru

Alexandru Meszar susține că nu el a fost cel care a făcut mesajele publice. Tot la FANATIK SUPERLIGA, Administratorul neoficial de la UTA Arad dă vina pe grupul de Whatsapp, acolo unde oricine putea să preia mesajele și să le dea mai departe: “Cine cunoaște numărul meu de telefon poate să îmi trimită mesaje. Nu știu dacă ați văzut acele mesaje, erau într-o direcție, fără implicarea mea. Un om civilizat sau cu cei șapte ani de acasă nu publică mesaje.

Nu au fost publicate de mine sau de club. În perioada respectivă, eram în tratative cu un grup de investitori care voiau să preia destinele clubului, erau discuții avansate. Am avut un grup comun de Whatsapp și acolo au fost aceste mesaje.”

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată