Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum au ajuns publice mesajele antrenorului către patron: “De pe un grup comun de Whatsapp”

Ilie Poenaru este în centrul unui scandal după ce a fost demonstrat că îi critica jocul lui Ionuț Badea, când acesta era antrenor la Arad.
05.09.2023 | 21:56
Cum au ajuns publice mesajele antrenorului catre patron De pe un grup comun de Whatsapp
Cum au fost publicate mesajele lui Ilie Poenaru? Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este scandal la Arad, după ce au apărut mai multe mesaje trimise de Ilie Poenaru lui Alexandru Meszar, patronul lui UTA, înainte ca acesta să fie antrenorul echipei.

Explicații pentru mesajele lui Poenaru

Ilie Poenaru a fost antrenorul principal al UTA-ei între mai și noiembrie 2022, adunând 18 meciuri pe banca echipei. Înainte să semneze cu echipa, acesta era puternic implicat în procesul administrativ, demonstrează unele mesaje transmise de el către Alexandru Meszar, cel care negociază transferul lui Dorin Rotariu.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru îi critica, prin convorbiri cu patronul de la Arad, tacticile lui Ionuț Badea, cel pe care l-a înlocuit la Arad. Lumea fotbalului l-a catalogat ca fiind lipsit de respect pentru că a făcut asta.

Printre mesaje se numără reproșuri tactice ori chiar discuții despre strategii de viitor, ceea ce demonstrează că Poenaru voia să preia echipa și să se ocupe de ea chiar din perioada în care Badea avea contract.

ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar spune că nu el a făcut publice mesajele, deoarece asta ar fi însemnat să aibă lipsă de respect față de Ilie Poenaru. El a explicat însă de unde au devenit acestea publice.

El susține că mesajele au fost trimise pe un grup de Whatsapp în care se mai aflau și anumite persoane care erau interesate să preia clubul, motiv pentru care îi este greu să identifice sursa scurgerii de mesaje.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el spune că nu a fost implicat în acele mesaje, deoarece nu a răspuns și susține că oricine are numărul lui de telefon poate să îi trimită mesaje.

Cine cunoaște numărul meu de telefon poate să îmi trimită mesaje.Nu știu dacă ați văzut acele mesaje, erau într-o direcție, fără implicarea mea. Un om civilizat sau cu cei șapte ani de acasă nu publică mesaje.

ADVERTISEMENT

Nu au fost publicate de mine sau de club. În perioada respectivă, eram în tratative cu un grup de investitori care voiau să preia destinele clubului, erau discuții avansate. Am avut un grup comun de Whatsapp și acolo au fost aceste mesaje”, a spus Alexandru Meszar, la FANATIK SUPERLIGA.

În acest moment, Ilie Poenaru este antrenor la FC Voluntari. De la plecarea de la Arad și până la venirea la ilfoveni, nu a mai pregătit pe nimeni. Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni sunt echipele ce au mai fost pregătite de el.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare în zilele de emisie, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi