Life

Metoda care te ajută să arăți tânără și după 50 de ani. Nu vei face riduri dacă urmezi acești pași simpli

Secretele unui ten fără riduri. Metoda de îngrijire a pielii care te ajută să ai o piele tânără chiar și după ce ai trecut de 50 ani.
13.04.2024 | 08:31
Metoda care te ajuta sa arati tanara si dupa 50 de ani Nu vei face riduri daca urmezi acesti pasi simpli
Metoda de îngrijire a pielii care te ajută să nu faci riduri. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Metoda de îngrijire a pielii perfectă pentru femeile trecute de 50 de ani. Urmând pașii dezvăluiți de un guru al skincare-ului, vei reuși să ai un ten fără riduri și să arăți mai tânără.

Cum să nu faci riduri. Metoda de îngrijire a pielii care te ajuta să pari mai tânără

Cu toții știm că îngrijirea pielii este foarte importantă. Mulți își doresc să cunoască secretul tinereții fără bătrânețe pe care pare că unele persoane l-au descoperit. Totul stă, însă, în produse alese cu grijă, o rutină bine pusă la punct și, bineînțeles, alimentație.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeile se confruntă cu teama de riduri, inevitabile de la o anumită vârstă. Există, însă, metode pentru a minimiza apariția acestora, existând persoane care reușesc, parcă, să sfideze îmbătrânirea.

Un guru în skincare și-a dezvăluit trucurile descoperite de-a lungul timpului pe care și ea le folosește. Întrebată des cum poate arăta atât de bine la 54 de ani, fără măcar un rid, a decis să-și împărtășească secretele pe TikTok. 

ADVERTISEMENT

„Îmi tratez îngrijirea pielii ca pe un hobby. Investesc în ea, atât în ​​timp, cât și în bani”, a dezvăluit femeia, care a mărturisit că acordă o importanță deosebită atât produselor folosite cât și procesului în sine.

Pașii pe care trebuie să-i faci în fiecare zi

Rutina folosită de Kate, utilă dacă vrei să știi cum să nu faci riduri, nu este una grea. Ea a povestit că sunt câțiva pași pe care îi urmează cu sfințenie, atât dimineața, cât și seara, după ce toată ziua a purtat machiaj.

ADVERTISEMENT

„Îmi curăț tenul în mod corespunzător. În fiecare noapte, îndepărtez machiajul, murdăria, uleiul, resturile, crema de protecție solară, orice este pe pielea mea. Ulterior folosesc un toner, un serum, o cremă de ochi, o cremă hidratantă și cremă pentru gât. În fiecare seară”, a povestit femeia.

Pentru a arăta tânără și după 50 de ani, dimineața se folosește de alte trucuri. „Când mă trezesc, fac un fel de refresh sau curățare. Aplic serul pentru zi, care este de obicei o protecție împotriva antioxidanților și poluării, vitamina C”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Kate a a menționat că folosește zilnic cremă cu protecție și în timpul zilei folosește un fel de metode de hidratare umectată. O dată pe săptămână își exfoliază tenul și folosește o mască de față.

ADVERTISEMENT
Tags: