Life

Metoda care te întinerește cu zece ani. Trebuie doar să renunți la aceste 3 obiceiuri

Greșelile care te îmbătrânesc fără să îți dai seama. Ce trebuie să faci pentru a ”șterge” cel puțin 10 ani de pe chipul tău.
29.03.2024 | 18:57
Metoda care te intinereste cu zece ani Trebuie doar sa renunti la aceste 3 obiceiuri
Ce trebuie să faci pentru a arăta cu 10 ani mai tânăr. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, cu toții ne dorim să arătăm mereu tineri și să sfidăm trecerea timpului. Îmbătrânirea este un proces natural, dar specialiștii spun că putem ”păcăli” vârsta din buletin cu ajutorul unor trucuri simple. Iată ce trebuie să faci pentru a șterge 10 ani de pe chipul tău!

Greșelile care te îmbătrânesc fără să îți dai seama

A arăta mereu bine nu este doar un moft, ci reprezintă și un gest de îngrijire față de corpul nostru. Cu toții știm că nu există nici elixirul și nici fântână tinereții. În schimb, există anumite obiceiuri la care poți renunța dacă vrei să arăți cu cel puțin 10 ani mai tânăr.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, mereu a existat o legătură strânsă între vârstă și modul în care ne tundem sau ne aranjăm părul. Atunci când este stilizat corect, părul poate accentua trăsăturile frumoase ale feței și poate șterge ridurile sau liniile fine.

În online, un hair stylist a vorbit despre cele mai frecvente trei greșeli pe care le face toată lumea atunci când merge la coafor. Aceste obiceiuri pe care le au multe persoane nu fac decât să adauge ani vârstei, așa că ar trebui să fii mult mai atent dată viitoare când te așezi pe scaunul de la salon.

ADVERTISEMENT

Prima și poate cea mai evidentă greșeală este optarea pentru tunsori scurte. În ultima vreme, din ce în ce mai mult vedete optează pentru păr scurt sau pentru breton minuscul. Aceste tunsori sunt destul de restrictive și nu se potrivesc oricui.

Ce trebuie să eviți pentru a arăta mereu tânăr

Expertul a trecut pe lista obiceiurilor care te pot îmbătrâni și produsele de styling care încarcă părul. În loc să folosești clasicul fixativ, ai putea opta pentru produse mai ”lejere”. De exemplu, o alternativă foarte bună este sprayul cu sare de mare care adaugă și textură părului.

ADVERTISEMENT

Ultima greșeală de pe listă este vopsirea în culori reci. De obicei, astfel de nuanțe nu fac favoruri nimănui. Acestea creează impresia de ten îmbătrânit și te vor face să pari cu 10 ani mai în vârstă.

Dacă, totuși, ești tentată să încerci astfel de nuanțe, cel mai bine ar fi să îți colorezi doar câteva șuvițe. În cazul în care rezultatul nu este pe placul tău, poți oricând remedia situația.

ADVERTISEMENT

Pentru a te asigura că nu faci astfel de greșeli, cel mai bine este să mergi la un hair stylist priceput. De asemenea, se recomandă nu schimbi prea multe saloane pentru că, la un moment dat, hair stylistul tău va ajunge să te cunoască foarte bine.

Experții recomandă să nu mergi la saloanele care nu oferă măcar o ședință consultanță personală. Atunci când ești în dubii, sfaturile specialiștilor îți sunt de mare ajutor.

ADVERTISEMENT
Tags: