Life

Tunsoarea care face senzație în 2024. “Ideală pentru majoritatea coafurilor.” Pentru ce tipuri de păr este potrivită

Tunsoarea care face senzație în 2024. Este perfectă pentru cele mai multe coafuri. Află dacă și pentru tine este potrivită!
27.02.2024 | 15:35
Tunsoarea care face senzatie in 2024 Ideala pentru majoritatea coafurilor Pentru ce tipuri de par este potrivita
Ce tunsoare face senzație în 2024. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Tunsoarea care face senzație în 2024 și care e potrivită pentru mai multe tipuri de păr. Multe femei pot opta pentru ea, mai ales că se potrivește cu multe coafuri.

Tunsoarea care face senzație în 2024, recomandată pentru mai multe tipuri de păr. Află dacă ți se potrivește!

Tunsoarea butterfly a fost la modă anul trecut, dar este un trend și al anului 2024. Acest stil a fost adoptat încă din perioada anilor ’90, atunci când Rachel din serialul “Friends” avea această coafură celebră.

ADVERTISEMENT

Potrivit hairstylist-ului Elisa Lungu, tunsoarea se poate aranja în bucle sau cu vârfurile întoarse, fiind potrivită pentru mai multe tipuri de păr.

“Este o tunsoare versatilă, ce se poate aranja în diferite moduri, fie bucle, ori cu vârfurile întoarse. Ca să fiu sinceră cu voi, aceasta diferă foarte puțin de tunsoarea graduată (n.r. în scări), însă cheia stă în aranjarea părului”, a explicat Elisa Lungu pentru Spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit stilistei, tunsoarea nu este potrivită pentru părul fin, rar și drept, dar este perfectă pentru părul creț, pentru că se așază foarte bine. Totodată, este o tunsoare care oferă volum părului.

Pentru a oferi cât mai mult volum, hairstylist-ul a recomandat utilizarea unor produse speciale. Acestea trebuie să fie aplicate pe părul umed pentru un efect garantat.

ADVERTISEMENT

“Da, tunsoarea oferă mult volum, mai ales dacă partea calotei este și ea destul de scurtă. Un ajutor de nădejde poate fi și un produs special pentru volum, care să fie aplicat de la rădăcini spre lungime, pe părul umed, după care acesta să fie uscat cu ajutorul unei perii sau natural”, a mai spus Elisa Lungu.

Mai mult, tunsoarea poate fi adoptată la orice vârstă. Este recomandată mai ales celor de vârsta a doua, pentru că aceste persoane vor părea mult mai tinere.

ADVERTISEMENT

“Recomand tunsoarea și persoanelor de vârsta a doua, deoarece le dă o alură tinerească. Aceasta trebuie, bineînțeles, purtată cu un stil vestimentar cât mai chic și actual”, a adăugat stilista.

Tunsoare Butterfly
Tunsoarea butterfly este la modă și în 2024. Sursa foto: Pinterest/Colaj Fanatik

Ce coafuri se potrivesc cu tunsoarea butterfly

Stilista a mai spus că tunsoarea pentru ideală pentru majoritatea coafurilor. Din moment ce este potrivită pentru mai multe tipuri de păr, există o gamă largă de coafuri pentru care femeile pot opta.

“Eu văd tunsoarea ca fiind ideală pentru majoritatea coafurilor. Cu toate acestea, o coafură destul de des purtată de doamne este aceea unde bretonul e aranjat cu volum puțin întors la vârfuri, spre spate, iar partea din spate să fie prinsă într-un coc lejer sau într-o clemă”, a adăugat Elisa Lungu.

ADVERTISEMENT
Tags: