Fotbal international

Metodele de prevenție luate de Laurențiu Reghecampf la Al Wasl: „Ne antrenăm în grupe mai mici de 10-15”

19.03.2020 | 20:21
Metodele de preventie luate de Laurentiu Reghecampf la Al Wasl Ne antrenam in grupe mai mici de 1015
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre situația de la Al Wasl și a dezvăluit că respectă toate măsurile de prevenție, dar continuă antrenamentele cu grupe de 10-15 jucători.

Metodele de prevenție luate de Laurențiu Reghecampf la Al Wasl

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre situația de la Al Wasl privind coronavirusul: „Nu sunt izolat, noi ne antrenăm în grupe mai mici de 10-15. Aici nu e situația atât de gravă, dar trebuie să avem grijă”.

ADVERTISEMENT

„La noi s-a suspendat campionatul până pe 15 aprilie. Aici s-au închis cluburile de noapte, nu mai sunt deschise piscinele și sălile de forță, hotelurile suferă”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Reghe îl laudă pe Dan Petrescu

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre performanțele făcute de CFR Cluj în actualul sezon și îl felicită pe Dan Petrescu pentru realizările pe care le-a avut:

ADVERTISEMENT

„Dan Petrescu știe foarte bine fotbalul românesc, dar el a făcut din CFR Cluj o echipă care să știe ce vrea, iar echipa are rezultate”.

„El are o selecție foarte mare, disciplina este la locul ei, iar fiecare jucător știe ce are de făcut. CFR-ul și-a asigurat viitorul pentru următoarele două sezoane”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

„Pregătire fizică e foarte importantă. Știam ceea ce trăisem în Germania, dar și acum sunt sigur că în fotbalul românesc dacă ai jucători de valoare și dacă sunt bine pregătiți din punct de vedere psihic și fizic se pot realiza aceleași performanțe”.

„Știam că având o pregătire foarte bună puteam face rezultate foarte bune. Dacă jucătorii români vor realiza că fotbalul modern s-a schimbat enorm, atunci vom ajunge să avem mult mai multe performanțe”, a ținut să mai precizeze fostul antrenor al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT
  • 44 de ani a împlinit Laurențiu Reghecampf pe 19 septembrie
  • 8 este locul pe care Al Wasl îl ocupă în campionat, cu 29 de puncte
ADVERTISEMENT