Life

Micuța Isabela a enervat-o cumplit pe Oana Roman. Ce face fetița de câte ori se întoarce din vacanță

Isabela a reușit să o enerveze la culme pe Oana Roman în momentul în care și-a făcut bagajele.
04.07.2021 | 14:35
Micuta Isabela a enervato cumplit pe Oana Roman Ce face fetita de cate ori se intoarce din vacanta
Micuța Isabela a enervat-o cumplit pe Oana Roman. Ce face fetița de câte ori se întoarce din vacanță. Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman și-a dus fiica într-o vacanță pe Coasta de Azur. Micuța a reușit să-ți scoată din sărite mama chiar în momentul în care făcea bagajele pentru a reveni în România.

Vedeta nu a mai rezistat și a început să țipe la fetiță.

Micuța Isabela a enervat-o cumplit pe Oana Roman

După ce au petrecut câteva zile în Franța, Oana Roman și Isabela se pregătesc să revină în România. Micuța și-a dorit să aducă cu ea o amintire, doar că ideea ei a scos-o din sărite pe vedeta TV.

ADVERTISEMENT

Fetița a pus în bagaje mai multe pietre și nisip, dar mama ei a descoperit totul și a certat-o. Pentru că Isa a început să țipe, Oana Roman a cedat nervos.

“Te trezești că trebuie să facem bagaje, Isa, că avem avion astăzi de luat, plecăm la aeroport. Așa îmi face de fiecare dată cu bagajele, deci mă disperă! (…) Uită-te și tu ce mi-ai băgat în valiză.

ADVERTISEMENT

Te rog să vii încoace să-ți arăt. Ce e acolo? Pietre? Așa se face? Se bag pietre și nisip în valiză? Nisip, măi mami? Cum vărs eu ăsta acum, spune-mi și mie. Ferească Dumnezeu așa ceva, măi iubita mea”, i-a spus Oana Roman fetiței sale.

Isabela s-a supărat când a văzut că mama sa îi aruncă nisipul și pietrele și a început să țipe. În acel moment mama sa s-a enervat și mai tare.

ADVERTISEMENT

“De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? Vezi că acum schimb biletele și te las acasă. Vorbesc foarte serios. De ce să țipi ca o descreierată, în halul ăsta? E normal? Și eu țip, dar nu în halul ăsta.

Deci toată valiza e plină de nisip, Isa, toată”, a mai spus ea.

Oana Roman a mers în Franța fără Marius Elisei

Chiar dacă s-au împăcat, Marius Elisei nu a mers cu fosta sa soție și fiica sa în vacanță. Oana a explicat că acest sejur a fost rezervat de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

În plus aceasta a spus că nu a vrut să-l forțeze cu nimic, după ce în urmă cu aproape 2 luni, acesta nu a vrut s ă o însoțească în vacanța di Egipt.  

ADVERTISEMENT