Life

Micutzu și Dumitrița Razlog s-au despărțit, după scandalul care le-a marcat relația. “I-am zis că, dacă mai pune mâna pe ea, îl omor”

Actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă "Micutzu", și Dumitrița Razlog s-au despărțit, după o relație care a durat mai mulți ani și nu a fost lipsită de incidente.
03.02.2022 | 18:50
Micutzu si Dumitrita Razlog sau despartit dupa scandalul care lea marcat relatia Iam zis ca daca mai pune mana pe ea il omor
Micutzu și Dumitrița nu mai formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

El – actor de stand-up, cu umor și destul de pasional când vine vorba de partenera de viață, ea – de profesie inginer, pasionată de pictură și-au trăit intens povestea de iubire.  Nu au lipsit sarea și piperul, însă, la finalul anului trecut, Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă “Micutzu”, și Dumitrița Razlog au decis să se despartă, după o relație care a durat mai mulți ani și nu a fost lipsită de incidente.

Micutzu și iubita lui, Dumitrița, s-au despărțit

FANATIK a aflat că actorul și iubita sa și-au spus “adio” la sfârșitul anului trecut, chiar înainte de Crăciun, iar decizia nu a fost chiar o surpriză pentru apropiați. Conform informațiilor obținute de fanatik.ro, Micutzu și Dumitrița nu mai aveau de ceva vreme aceleași planuri de viitor și, perioada de pandemie în care au petrecut mai mult timp împreună, i-a făcut să înțeleagă că își doresc lucruri diferite.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au separat chiar înainte de sărbători și, se pare, rănile produse de suferința despărțirii sunt atât de mari încât au ales să șteargă chiar și imaginile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare.

“Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o”

Discreți cu povestea de dragoste pe care au trăit-o, Micutzu și Dumitrița Razlog au fost, anul trecut, implicați într-un scandal monstru, în fața unui magazin din București.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 august și s-a lăsat cu dosar penal pentru loviri, violente și distrugere, iar actorul a fost amendat, alături de alte trei persoane implicate în scandal. La vremea respectivă, Cosmin Nedelcu a intrat în conflict cu mai mulți bărbați care l-ar fi jignit. Lucrurile au degenerat, Poliția a fost chemată la fața locului, iar scandalagiii au fost duși la secție, unde au dat declarații.

La câteva zile de la incident, Micutzu a avut prima reacție și a povestit, pas cu pas, cum s-au desfășurat lucrurile. Punctul culminant al conflictului a fost atins în momentul în care Dumitrița Razlog, iubita lui la acea vreme, a fost bruscată.

ADVERTISEMENT

“Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult.

Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c…turile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări. (…)”, a dezvăluit Micutzu, pe canalul de Youtube, după incident, menționând că, în momentul în care iubita sa a fost împinsă, a reacționat agresiv la rândul lui.

ADVERTISEMENT

“I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor”

“Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică. Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui.

Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a mai spus Micutzu.

ADVERTISEMENT