Life

Mihaela Bilic a dezvăluit alimentul ideal pentru slăbit. Are multă apă

03.02.2021 | 08:52
Mihaela Bilic a dezvaluit alimentul ideal pentru slabit Are multa apa
Mihaela Bilic dezvăluie cea mai mare greșeală pe care o facem zilnic. De ce ne îngrășăm. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a dezvăluit care este alimentul ideal pentru slăbit, medicul nutriționist precizând că acesta conține foarte multă apă. Această dietă duce la pierderea în greutate într-un timp destul de scurt. 

Este vorba de ciorbă care conferă senzația de sațietate imediată și în plus, stă de două ori mai multîn stomac decât orice produs. Așadar, acest preparat simplu și gustos are puține calorii și foarte multă apă, care ajută la pierderea în kilograme.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, nutriționistul Mihaela Bilic este de părere că două ciorbe pe zi ajută la slăbire mai mult decât orice altă dietă drastică. Ciorba ajută la „păcălirea organismului”, care are senzația că s-a săturat după numai trei polonice din acest aliment.

Mihaela Bilic, despre dieta cu ciorbă. Cât de mult slăbești

„Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit. Are multă apă. Stomacul nu știe să numere calorii, este impresionat doar de volum. Din cauza asta, când băgăm în stomac trei polonice de ciorbă, el crede că a mâncat mult, l-am păcălit.

ADVERTISEMENT

Dar avem 90% apă, avem legume, făinoase (tăiței, orez, cartof). Cantitatea de substanță uscată dintr-o ciorbă niciodată nu o să depășească dimensiunea unei palme. Carnea, legumele – încap într-o palmă.

Ciorba mai vine cu un avantaj. Stă în stomac de două ori mai mult decât un fel doi. E paradoxul ciorbei. S-a observat la ecografie acest aspect. De la ciorbă, nu e nimic nou în nutriție”, a declarat Mihaela Bilic la „Doctor de bine”, notează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Renumitul nutriționist promite că organismul slăbește foarte mult prin consumul de ciorbă. Medicul susține că în șase luni de zile o persoană poate da jos până la 30 de kilograme, asta în condițiile în care mănâncă 3-5 ciorbe în fiecare zi.

„În șase luni de zile, eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Dacă mâncăm 3-5 ciorbe pe zi, putem să slăbim cu stomacul plin”, a completat nutriționistul vedetelor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihaela Bilic pledează pentru un singur fel de mâncare la masă, dar și revenirea la consumul de carne de porc și la mâncărurile gătite în propria bucătărie, cum ar fi ciorbele și tocănițele. De asemenea, doctorul susține că omul modern trebuie să mănânce doar o dată pe zi.

ADVERTISEMENT