Life

Mihaela Bilic, reacție fermă după ce a fost terfelită public de Dragoș Pătraru! Cum îi răspunde

Mihaela Bilic a fost criticată dur de Dragoș Pătraru pentru recomandările ca nutriționistă. Cum reacționează la vorbele jurnalistului?
30.10.2023 | 14:11
Mihaela Bilic reactie ferma dupa ce a fost terfelita public de Dragos Patraru Cum ii raspunde
Mihaela Bilic, reacție în urma atacurilor lui Dragoș Pătraru la adresa sa. Foto: Facebook/ Starea Nației. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a fost aspru criticată de Dragoș Pătraru pentru că ar promova ”toate nenorocirile”. Jurnalistul nu s-a mai putut abține și a atacat-o dur pe cunoscuta nutriționistă, pe care a descris-o în niște termeni deloc măgulitori.

Mihaela Bilic, terfelită de Dragoș Pătraru pentru sfaturile sale despre alimentație

Dragoș Pătraru a spus în emisiunea „Starea nației” că nu mai poate cu toate părerile pe care nutriționista le are despre ce e bine și nu e bine să consumăm. Bărbatul și-a argumentat poziția, arătând cu degetul către Bilic. Despre ea a zis că a devenit un mall al tuturor nenorocirilor alimentare.

ADVERTISEMENT

Pătraru nu a menajat-o absolut deloc pe femeie, despre care a zis că promovează lucruri pe care în mod normal niciun expert în nutriție nu le-ar prezenta ca benefice. În replică, în exclusivitate pentru FANATIK, Mihaela Bilic a avut un punct de vedere elegant, precizând că nu știe ce a spus prezentatorul despre ea, dar că mulți oameni scot din context ce spune, de multe ori.

Ce a spus, mai exact, Dragoș Pătraru despre Mihaela Bilic? Și-a început pledoaria prin faptul că nu mai rezistă cu sfaturile sale despre alimentație și că oricine vrea să consume ceva nociv pentru sănătate, ea e persoana în măsură care să îți ofere argumentele că unele chimicale sunt, de fapt, bune.

ADVERTISEMENT

Ce a spus jurnalistul: „S-a transformat într-un mall al tuturor nenorocirilor”

„Și dacă e să vorbim despre oameni fără rușine… Gata, eu nu mai pot. Nu mai rezist, mă predau. Doamna Mihaela Bilic s-a transformat într-un fel de mall al tuturor nenorocirilor alimentare. Dacă vrei ceva foarte nociv nu trebuie să alergi de colo până colo. Te duci direct la doamna Bilic și îți dă tot ce vrei. Monoglutamați, gume, E-uri, mezeluri. Sucuri pe bază de zahăr, pâine albă… Ce să mai… Toate nenorocirile”, a declarat Dragoș Pătraru la „Starea nației”.

Afirmațiile au fost făcute de Dragoș în urmă cu câteva săptămâni, însă până acum Mihaela Bilic nu a reacționat deloc. A făcut-o, în premieră și în exclusivitate pentru FANATIK. Vorbele dure ale lui Dragoș Pătraru s-au rostogolit acum în presa mondenă de la noi, motiv pentru care, așa cum e firesc, FANATIK a cerut și punctul de vedere al persoanei în cauză.

ADVERTISEMENT

„Deci un medic nutriționist care recomandă o mizerie de pâine pe motiv că scapi de copil. Pe bune? Și mai zice, cea mai importantă chestie – nici nu contează ce pui între felii. Poftim? Ce medic nutriționist poate să recomande așa ceva?”, a mai spus, printre altele, Pătraru despre sfaturile date de Mihaela Bilic.

Nutriționista, reacție pentru FANATIK: „Fiecare scoate lucrurile din context. Eu îmi păstrez părerile”

Nutriționista a declarat că nu e la curent cu afirmațiile pe care jurnalistul le-a făcut despre ea și că fiecare e liber să creadă ce dorește. Ne-a mai zis că ea își menține părerile despre lucrurile despre care vorbește și nici n-ar vrea să urmărească emisiunea pentru că mai mult ca sigur s-ar necăji.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi păstrez părerile. Nu vreau să comentez. Chiar nu știu ce a zis”, a declarat Mihaela Bilic pentru FANATIK. I-am prezentat în linii mari principalele acuzații care i se aduc, iar nutriționista a continuat spunând că se pot scoate din context lucrurile pe care le pune în dezbatere.

„Fiecare scoate lucrurile din context. Nu merită să ne necăjim. Nu am văzut ce a zis sau a postat, nici nu aș vrea să mă uit să nu mă necăjesc”, este reacția fermă a Mihaelei Bilic.

 

ADVERTISEMENT