Life

Produsele fast food pe care le consumă Mihaela Bilic. Au o grămadă de calorii și nu sunt deloc sănătoase

Mihaela Bilic a recunoscut că nici măcar ea nu se abține de la anumite produse fast food. Nutriționistul le consumă chiar dacă au multe calorii.
25.10.2023 | 19:38
Produsele fast food pe care le consuma Mihaela Bilic Au o gramada de calorii si nu sunt deloc sanatoase
Ce produse fast food consumă Mihaela Bilic. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic se numără printre cei mai apreciați nutriționiști din România și nu puțini sunt cei care țin cont de părerea sa. Totuși, a făcut o dezvăluire neașteptată: nici măcar ea nu se poate abține de la anumite produse fast food.

Ce produse fast food mănâncă Mihaela Bilic

Încă de când a devenit cunoscută în România, mulți s-au întrebat ce dietă urmează nutriționistul. În ciuda așteptărilor, însă, dieta sa nu este una foarte strictă, din contră, conține destul de multe abateri de la regulile pe care le știu majoritatea.

ADVERTISEMENT

De fapt, Mihaela Bilic a recunoscut că deși pentru ea a devenit un obicei să nu consume foarte multe calorii, nu se abate de la micile plăceri culinare. Astfel că produsele pe care le consumă provin dintr-o gamă largă.

„Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic, și atunci prefer că îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi.

ADVERTISEMENT

Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7. Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură.

Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele”, a dezvăluit Mihaela Bilic pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Nu se spune nu produselor nesănătoase

Prin urmare, Mihaela Bilic mănâncă și de la fast food și nu se ferește să spună asta. „Dacă fast-food înseamnă shaorma și pizza, atunci răspunsul este da”, a afrimat nutriționistul.

Nutriționistul a oferit și un sfat persoanelor care vor să slăbească și le-a explicat că nu au nevoie de o dietă personalizată pentru a scăpa de kilogramele în plus, ci să mănânce puțin din toate.

ADVERTISEMENT

„Alimentație sănătoasă înseamnă alimentație diversificată. Chiar dacă nu se atinge zilnic, măcar săptămânal să o facem. Sănătos înseamnă – culmea! –, hrănitor și cu multă grăsime, iar dietetic mănâncă doar oamenii bolnavi. Dați-vă voie să mâncați din toate câte puțin! Asta este cheia sănătății”, a conluzionat Mihaela Bilic.

ADVERTISEMENT