News

O femeie de afaceri din Constanța a murit la numai 33 de ani din cauza unui infarct

Mihaela Galani, proprietară a unei firme de încălțăminte din Constanța s-a stins din viață luni dimineață, în urma unui infarct. Femeia avea numai 33 de ani.
03.01.2022 | 20:44
O femeie de afaceri din Constanta a murit la numai 33 de ani din cauza unui infarct
Mihaela Galani a murit la numai 33 de ani/ Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Proprietara companiei Gemelli Shoes, Mihaela Galani, a murit luni dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, unde  fusese transportată în urma unui infarct.

Se pare că femeia în  vârstă de 33 de ani suferea de mai multă vreme de probleme de sănătate, scrie presa locală.

ADVERTISEMENT

Mihaela Galani a avut și un frate geamăn care a murit înainte să împlinească 18 ani. Numele firmei de încălțăminte pe care a înființat-o, Gemelli, a fost dat în amintirea fratelui care murise în adolescență.

Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, a anunțat compania.

ADVERTISEMENT

Mihaela Galani conducea compania împreună cu sora sa cu 11 ani mai mare, Loredana Romanov. Gemelli Shoes producea încălțăminte confecționată manual și se impusese printre producătorii autohtoni având magazine în mai multe orașe din țară.

Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viaţă de multe provocări, dar care şi-a păstrat mereu bunătatea şi optimismul, a plecat în această dimineaţă la stele… 

ADVERTISEMENT

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambiţioasă, blândă, caldă şi mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos! Ştiu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu ştiu ce le-aş putea spune acum părinţilor tăi…  Chiar nu ştiu”, a scris pe Facebook Monixa Coroiu, fostă profesoară de Jurnalism la Universitatea Ovidius din Constanţa.

ADVERTISEMENT

Catafalcul Mihaelei Galani a fost la Casa Albastră din Constanţa, iar de marţi, va fi aşezat la Catedrala Arhiepiscopală. Funeraliile vor avea loc miercuri, de la ora 10.30.

ADVERTISEMENT
Tags: