Life

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Dani Oțil: “Nu sunt genul de muiere care…”

20.10.2020 | 12:31
Mihaela Radulescu adevarul despre relatia cu Dani Otil Nu sunt genul de muiere care
Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fost împreună timp de 6 ani
ADVERTISEMENT

Povestea de iubire dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil a fost una care a durat aproximativ 6 ani și pare să se fi încheiat în termeni foarte buni. În prezent ambii și-au refăcut viața cu alți parteneri și

Ambele vedete au dorit să urmeze o altă cale în plan amoros, iar de aceea și-au încheiat socotelile. Fanii au fost surprinși la acea vreme de decizia luată, mai ales că erau foarte simpatizați.

ADVERTISEMENT

Legătura prezentatorilor de televiziune a început în toamna anului 2008, după ce Mihaela Rădulescu divorțase de al treilea soț al ei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Ce crede Mihaela Rădulescu acum despre relația cu Dani Oțil

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea de la Ferma. Orășeni vs. Săteni, de pe PRO TV, a avut reacții neașteptate despre legătura ei de iubire cu Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

În momentul de față ambii și-au găsit fericirea în brațele altor parteneri. În cazul Mihaelei Rădulescu, aceasta trăiește de peste trei ani o poveste foarte fumoasă cu Felix Baumgartner. Pe când Dani Oțil a cerut-o de curând în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu. Tânăra de 27 de ani s-a făcut remarcată ca fotomodel și îl face un bărbat foarte împlinit pe prezentatorul Antena 1.

Mihaela Rădulescu a recunoscut faptul că ea și Dani Oțil au rămas într-o relație bună, chiar și la multă vreme de la despărțire. Vedeta PRO TV a mai susținut că se bucură atunci când toți oamenii importanți din viața ei își găsesc fericirea.

ADVERTISEMENT
Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Dani Oțil Nu sunt genul de muiere care..
Mihaela Rădulescu a susținut ce crede despre reația cu Dani Oțil, încheiată de ceva ani

“Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că «alta ca mine nu mai găsește». E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase.”, a susținut Mihaela Rădulescu, într-un interviu pentru viva.ro.

Mihaela Rădulescu a fost și foarte discretă atunci când a fost întrebată cât de des mai vorbesc ea și Dani Oțil și nu a oferit foarte multe detalii. Prezentatoarea de la Fermă a mai recunoscut în cadrul aceluiași interviu și că nu crede în dragostea la prima vedere.

ADVERTISEMENT

“Nu prea cred în «prima veder», sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc.”, a mai susținut bruneta.

ADVERTISEMENT