Life

Mihai Albu, Revelion alături de noua parteneră de viață: ”Asta contează”

Mihai Albu, în noaptea dintre ani cu noua iubită. Ce decizie a luat designerul și ce spune despre povestea de dragoste.
31.12.2022 | 18:35
Mihai Albu Revelion alaturi de noua partenera de viata Asta conteaza
Mihai Albu, în noaptea dintre ani cu noua iubită. Ce decizie a luat designerul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer de pantofi a dezvăluit că va petrece Revelionul alături de noua parteneră de viață, însă nu știe unde va sărbători. Vedeta susține că a primit mai multe oferte și propuneri din partea prietenilor.

Mihai Albu, în noaptea dintre ani cu noua iubită. Ce decizie a luat designerul

Mihai Albu și actuala parteneră de viață fac totul împreună și sărbătoresc toate zilele importante unul lângă celălalt, așa cum se va petrece și în noaptea dintre ani. Designerul pune relația amoroasă pe primul plan.

ADVERTISEMENT

„Crăciunul l-am petrecut în familie, alături de mama și iubita mea. A fost foarte frumos. A fost un Crăciun plin de iubire și de liniște pentru noi toți.

Mikaela, fiica mea, nu a fost la mine de Crăciun, pentru că așa s-a potrivit programul, dar o să vină după Sărbători și atunci vom petrece timp împreună, așa cum știm noi mai bine și mai frumos.

ADVERTISEMENT

De Revelion am câteva propuneri, invitații pe care le-am primit din partea unor prieteni, dar, momentan, nu este decis nimic. Oriunde voi merge, important este să fiu alături de iubita mea. Asta contează.

Am postat doar două poze pe Facebook împreună și cred că este suficient. Noi preferăm să ne bucurăm de relația noastră”, a declarat Mihai Albu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu, fericit de când iubește din nou

Mihai Albu se declară un bărbat fericit și împlinit de când iubește din nou. Și-a refăcut viața amoroasă la câțiva ani distanță de divorțul de Iulia Albu și nu vrea să grăbească lucrurile cu actuala parteneră de viață.

Acesta este unul dintre motivele pentru care cei doi nu locuiesc împreună, dar și pentru că designerul trebuie să aibă grijă de mama sa. Pe de altă parte, noua iubită are un copil dintr-o relație anterioară pe care trebuie să-l crească.

ADVERTISEMENT

Discret cu povestea de dragoste pe care o trăiește, vedeta nu dorește să ofere prea multe informații și spune că nu se grăbește să facă pasul cel mare. Nunta nu face parte din planurile sale în momentul de față.

ADVERTISEMENT
Tags: