Life

Mihai Bendeac, acasă la Cătălin Măruță după ce a spus că a fost hărțuit de prezentator. Cum a decurs întâlnirea

Mihai Bendeac a căzut la pace cu Cătălin Măruță, după ce între cei doi a izbucnit un adevărat război mediatic.
14.10.2021 | 18:25
Mihai Bendeac acasa la Catalin Maruta dupa ce a spus ca a fost hartuit de prezentator Cum a decurs intalnirea
Mihai Bendeac a făcut pace cu Cătălin Măruță. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Umoristul Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță pe canalul său de Youtube, iar interviul pe care prezentatorul de la PRO TV i l-a luat actorului va apărea duminică, pe 17 octombrie.

Măruță a postat un teaser al podcastului în care îl are drept invitat pe Bendeac. Cătălin i-a ”angajat” lui Mihai doi bodyguarzi pentru a-l apăra de el, ca o ironie la declarațiile juratului de la iUmor în care a spus că Măruță l-a hărțuit.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt extrem de prietenoși în clipul apărut pe Youtube. Mihai și Cătălin se îmbrățișează și sunt foarte amabili unul cu celălalt, dovadă că au îngropat securea războiului.

Mihai Bendeac, la masă cu Măruță după ce s-a declarat hărțuit de acesta

După ce s-a instalat la masă cu Măruță, Bendeac are o reacție care i-a luat prin surprindere pe internauți.

ADVERTISEMENT

„Puteam să stau acasă, în p*** mea”, spune acesta vizibil iritat. Rămâne de văzut cum a decurs întâlnirea dintre cei doi și ce fel de dezvăluiri va face Mihai.

În luna august a acestui an, Mihai a dezvăluit că Măruță a devenit extrem de insistent rugându-l să participe în podcastul său.

ADVERTISEMENT

Umoristul s-a plâns de insistența prezentatorului de la PRO TV

Mihai a spus că a ajuns să fie hărțuit de acesta, după ce i-a explicat că nu vrea să apară în interviurile sale de pe Youtube. Comediantul a spus că s-a gândit la un moment dat chiar să meargă la Poliție pentru ca Măruță să îl lase în pace, devenind extrem de agasant.

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a spus Mihai Bendeac în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu.

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a mai spus actorul pe Instagram atunci.

ADVERTISEMENT