Life

Mihai Bendeac și-a recunoscut toate păcatele! Fanii au strâmbat din nas: „Am avut dreptate”

Mihai Bendeac a recunoscut care sunt păcatele sale, de care e extrem de mândru. Fanii actorului au strâmbat din nas când au aflat.
03.02.2024 | 17:12
Mihai Bendeac sia recunoscut toate pacatele Fanii au strambat din nas Am avut dreptate
Mihai Bendeac, confesiuni neașteptate la 40 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac nu regretă absolut nimic din tot ce a trăit și a făcut în viață. Trăgând linie, până la cei aproape 41 de ani ai săi (îi va împlini pe 16 februarie), a ajuns la concluzia că a avut până acum o viață fericită.

Mihai Bendeac recunoaște ce-l face fericit: „Gagicăreala, nopțile de beție”

Comediantul a recunoscut că a căzut pradă unui viciu, însă nu îi pare rău deloc. Fostul jurat de la iUmor s-a confesat într-un filmuleț de pe TikTok. Clipul s-a lăsat cu tot felul de comentarii din partea utilizatorilor.

ADVERTISEMENT

„Atâta amar de vreme am crezut că succesul, luminile rampei, viața de burlac, gagicăreala, nopțile de beție înseamnă o viață fericită.

Acum, ajuns la 40 de ani, realizez că am avut dreptate”, este relatarea pe care a făcut-o Mihai Bendeac despre stilul său de viață.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, internauții au avut tot felul de păreri referitor la lecția de viață pe care Mihai Bendeac se pare că a învățat-o până la 40 de ani. Actorul, care în trecut a dezvăluit că s-a luptat cu depresia, nu e foarte credibil în ochii tuturor.

Reacții diferite la confesiunea actorului

Unele persoane consideră că Mihai mimează, de fapt, fericirea. Cârcotașii cred că ar vrea să fenteze singurătatea. Au fost, însă, și oameni care susțin că viața merită trăită cu tot ce vine ea. Fanii lui merg pe ideea că fiecare își găsește fericirea în lucruri diferite, chiar dacă nu sunt tocmai recomandate.

ADVERTISEMENT

„În spatele adevărului și râsului mulți dintre noi știm că singurătatea este cel mai mare dușman. Mai știm că și dezamăgirile ne marchează!”; „Pe la 70-80 realizezi dacă ai avut dreptate sau nu. Dar atunci nu prea mai contează.

Un pahar de apă ți-l poate aduce și chelnerul”; „Niciun om, la bătrânețe, nu a murit fericit și împlinit dacă nu a lăsat măcar un urmaș”;

ADVERTISEMENT

„Ok, de acord cu tine, dar la bătrânețe, când te trezești singur, o să ai altă părere”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care oamenii le-au avut la postarea pe care a făcut-o Mihai Bendeac.

 

ADVERTISEMENT