Life

“Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident”. Ce spune mama actorului despre mesajul apărut pe contul fiului ei

Mihai Bendeac, mesajul care i-a speriat pe fanii din online. Mama lui a recunoscut ce se întâmplă, în acest moment, cu marele actor
07.01.2024 | 16:00
Mihai Bendeac a suferit in cursul noptii trecute un tragic accident Ce spune mama actorului despre mesajul aparut pe contul fiului ei
Cum a reușit Mihai Bendeac să își sperie fanii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a reușit să bage panica în fanii lui. De când s-a retras din televizune, acesta a început să fie din ce în ce mai ”zgârcit” cu aparițiile sale publice. Însă, zilele acestea, pe contul său de Instagram a apărut un mesaj care i-a panicat pe toți, inclusiv pe familia lui.

Mihai Bendeac a reușit să își sperie fanii

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Acesta nu a avut nevoie de mult timp pentru a le demonstra tuturor că este foarte talentat. De când a plecat de la ”iUmor”, fanii au început să îi simtă lipsa, dar se pot delecta cu postările lui, în continuare.

ADVERTISEMENT

Viața lui Mihai Bendeac este una extrem de interesantă, iar cei care au citit prima sa carte, sigur s-au convins de asta. Actorul are foarte multe de povestit, spre bucuria publicului său însetat și mânat de curiozitate.

Zilele trecute, actorul a postat un mesaj care i-a lăsat muți de uimire pe fani. De obicei, Mihai are foarte multe postări amuzante, doar că, de data asta, a făcut o excepție.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la „iUmor” a decis să își pună fanii pe jar și a povestit cum a suferit un accident. Bendeac a descris în detaliu tot ce s-a întâmplat, inclusiv conversație cu operatorul de la 112.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu marele actor

Inițial, cei care au parcurs mesajul actorului au crezut tot ceea ce scrie acolo. Și nici nu avea cum să fie altcumva, având în vedere că actorul a pus accentul pe cele mai importante detalii.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Mihai a recunoscut că are probleme cu somnul și că nu se odihnește deloc bine. Tocmai de aceea, a părut extrem de credibil faptul că a suferit un accident din cauza faptului că era somnambul.

Umorul lui Mihai Bendeac și-a făcut treaba și de data asta. Fanii care au citit întreaga postare au ajuns la concluzia că totul a fost o farsă. Mihai nu a pățit nimic, ba chiar este mai bine ca niciodată.

ADVERTISEMENT

”Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident în timp ce dormea în apartamentul său din centrul Capitalei. Se pare că, fără să știe, suferea de somnambulism cronic. În timp ce cobora (în somn) treptele către nivelul inferior al apartamentului, a alunecat fracturându-și rotula.”, este doar o parte din mesajul postat de actor.

Mama lui, Emilia Bendeac a fost și ea contactă de către ziare.com pentru a confirma sau infirma accidentul fiului ei. Aceasta a recunoscut că mesajul este un mic fragment din viitoarea carte pe care urmează să o lanseze fiul ei.

Mihai și mama lui au mai lansat în urmă cu mai bine de doi ani o carte. Exemplarul s-a vândut în număr record. Toate încasările din comercializarea ei au fost donate de către Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT