Life

Dezvăluirile lui Mihai Bendeac despre colaborarea cu ProTV. Cu ce se ocupă de când nu mai apare „pe sticlă”

Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri despre modul în care se desfășoară viața sa de când nu mai apare la televizor. Ce spune despre Pro TV.
05.07.2023 | 19:34
Dezvaluirile lui Mihai Bendeac despre colaborarea cu ProTV Cu ce se ocupa de cand nu mai apare pe sticla
Cu ce se ocupă Mihai Bendeac de când nu mai apare la televizor. Sursa foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac nu stă degeaba de când a plecat, fără prea multe explicații, de la Antena 1. Viața profesională a fostului jurat de la iUmor este la fel de plină, iar de curând a dezvăluit că are planuri mari de viitor.

Cu ce se ocupă acum Mihai Bendeac

După ce a plecat fără să dea detalii de la Antena 1, Mihai Bendeac nu a luat o pauză de la toată activitatea sa profesională, ci doar de la televiziune. Fostul jurat de la iUmor este, de fapt, pe cai mari atunci când vine vorba de carieră.

ADVERTISEMENT

Momentan se află încă în turneu, apoi urmează o scurtă vacanță, în care va vizita România. Actorul are în plan să meargă la Tmișoara și în Vama Veche, iar principalul motiv din care preferă să rămână în țară, este că are fobie de avion.

„Sunt într-un turneu cu  teatrul. Avem o microstagiune, apoi iau o vacanță de vreo două săptămâni jumate, în care chiar nu vreau să fac nimic. Am tot fost plecați, acum ne întoarcem de la Iași.

ADVERTISEMENT

Mai avem la Timișoara, Târgu Mureș, și opt spectacole la Național. Toate sunt sold-out. Mă refer la Desculț în parc, cel mai nou spectacol al nostru și ne bucurăm de el”, a declarat Mihai Bendeac pentru cancan.ro. 

Ce spune actorul despre colaborarea cu Pro TV

Pe de altă parte, Mihai Bendeac va lansa și două filme, dar a scris și două formate de televiziune, cu care încă nu s-a hotărât ce să facă. Însă, întrebat dacă prima peliculă va fi văzută la Pro TV, cu care s-a spus că a semnat după plecarea de la iUmor, actorul a dat un răspuns neașteptat.

ADVERTISEMENT

„Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge, însă, în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc.

Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată. (…) Nu are nicio legătură cu Pro TV-ul”, a mai spus Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Cât despre formatele de televiziune, Mihai Bendeac se gândește să le vândă în străinătate. „E o pauză binevenită de la televiziune. Momentan, nu mi-e dor, sunt fericit așa. Între timp, am scris și două formate de televiziune, dar nu am avut chef să le și pun în practică.

 Am mai multe variante. Le pot trimite și la televiziuni din străinătate, să le cedez franciza, dar și aici, la noi. Dacă vor fi preluate în România, da, voi și apărea în ele”, a completat Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT