Life

Mihai Bobonete și-a ieșit din minți! Cine a vrut să facă bani pe spatele lui: „Mi-a dat mesaj pe Instagram”

Mihai Bobonete a denunțat niște practici pe care unii oameni le fac pe rețelele de socializare, cu conținutul său, pentru bani!
02.04.2023 | 17:47
Mihai Bobonete sia iesit din minti Cine a vrut sa faca bani pe spatele lui Mia dat mesaj pe Instagram
Mihai Bobonete, actor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a pus în discuție o temă care l-a enervat la culme, legată de nerespectarea, uneori chiar din partea fanilor săi, a tot ce înseamnă drepturi de autor.

Mihai Bobonete susține că unii oameni vor să facă bani folosindu-se de imaginea sa

În podcastul postat recent pe YouTube, unde actorul l-a avut invitat pe Constantin Diță (Giani din „Las fierbinți”), Bobonete a ținut să precizeze că oricine preia contentul său ori dă spoilere din spectacolele sale și-a găsit nașul!

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, un băiat i-a scris lui Mihai Bobonete pe Instagram să îl roage să îi lase un filmuleț la Story cu o bucată dintr-un spectacol de stand-up ca să ajungă la un milion de aprecieri.

Discuția a pornit de la noul hobby al lui Costi Diță. Acesta se ocupă, pe lângă actorie, de jocuri video pe YouTube, acolo unde are o comunitate tot mai numeroasă. Giani din Las Fierbinți a mărturisit că a găsit multe bucăți din clipurile sale, disponibile doar pentru abonații de pe YouTube, pe TikTok. Asta l-a supărat foarte tare.

ADVERTISEMENT
mihai bobonete podcast
Mihai Bobonete susține că sunt oameni care vor să facă bani pe spinarea sa. Foto: Captură Podcast „Da Bravo”

„Mi se pare mizerabil”

„Problema mea este că ai un canal în plină creștere, ai din ce în ce mai mulți oameni care se uită la tine gând joci, dar în același timp sunt o grămadă de răufăcători care pun pe TikTok și fac bani din treaba asta”, a spus Mihai Bobonete, completându-l pe Costi Diță.

Bobiță din Las Fierbinți a relatat, apoi, un episod recent prin care a trecut legat de această speță. Un tânăr a strâns peste 400.000 de like-uri cu un filmuleț dintr-un stand-up făcut de Mihai Bobonete și, culmea tupeului, i-a scris actorului să nu îi dea report întrucât vrea să adune și mai multe like-uri.

ADVERTISEMENT

„Acum o săptămână și ceva, mi-a dat un băiat mesaj pe Instagram. Bă, am urcat și eu la story o bucată cu tine stand-up, cu avionul, cu nu știu ce. Mi-a zis să îmi scrie că a făcut 400.000 de like-uri! Și să îl las să mai urce la un milion. Și io, de obicei nu răspund la asta.

Nu intru într-un dialog. Am o echipă în spate care se ocupă. Automat, filtrele astea duc la închiderea canalului celuilalt. Stau foarte bine pe drepturi de autor. Pe YouTube, dacă pui ceva cu mine, e pa!

ADVERTISEMENT

Și unii zic, da de ce, că te ajuta și pe tine faptul că punea el, că erau oameni care n-ar fi văzut de la tine. Pă bune? Eu pun aia ca să vezi la mine pe canal ce vreau eu să vezi. Dacă îmi spui că te-ai supărat, că nu știu ce… Mi se pare mizerabil ce fac unii pe TikTok”, a adăugat Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT