Life

Mihai Bobonete, amintiri dureroase la Românii au talent. Un concurent l-a impresionat: „Mă încearcă destul de profund”

Un concurent de la Românii au talent i-a trezit amintiri lui Mihai Bobonete. Juratul și tânărul au o poveste de viață asemănătoare.
31.03.2023 | 21:46
Mihai Bobonete amintiri dureroase la Romanii au talent Un concurent la impresionat Ma incearca destul de profund
Mihai Bobonete a fost impresionat de Andrei Cristea la Românii au talent. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a fost impresionat de un concurent de la Românii au talent. Tânărul nu a fost suficient de pregătit încât să treacă în etapa următoare, dar juratul a vrut să-l susțină. Vedetei Pro TV i-au fost trezite amintiri.

Mihai Bobonete, impresionat de un concurent de la Românii au talent

Andrei Cristea a terminat facultatea, iar acum este păpușar independent. La Românii au talent a venit ca să-și demonstreze că munca sa nu este în zadar. Tânărul crede cu toată ființa în arta pe care o practică, ceea ce l-a și impresionat pe Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

„Numele meu este Andrei Cristea, de loc sunt din Bacău. Dar am venit la facultate în București de cinci ani deja. Am terminat masterul și de profesie sunt artist păpușar independent, în momentul de față. Păpușa, până la urmă, este un material, pe care tu, ca artist mânuitor, trebuie să-i dai viață.

Cred că fiecare păpușar are secretul lui, dar cel mai important este să ai credință în ceea ce faci. Să-ți imaginezi că obiectul ăla chiar trăiește. De ce am venit la Românii au talent? Pentru experiență. Să văd dacă ar prinde un asemenea gen de moment la public. Și să mă și distrez. Îmi place să fac asta”, a spus concurentul Românii au talent în ediția de vineri, 31 martie 2023. 

ADVERTISEMENT

Jurații Românii au talent nu au fost impresionați, dar Mihai Bobonete i-a dat „da”

Chiar dacă și-a dat silința, jurații de la Românii au talent nu au fost impresionați. Andra și Andi Moisescu au considerat că tânărul mai are mult de învățat, așa că i-au dat doi de nu, ceea ce l-a împiedicat să treacă în etapa următoare.

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete- cei mai noi mebri din echipa Românii au talent, au fost mai blânzi. „Îmi place ideea asta a ta de a combina dans adevărat, aproape dans contemporan cu o păpușă care preia din mișcările tale.

ADVERTISEMENT

În schimb, mi se pare că ai făcut lucrurile la jumătate de măsură. Cred că ai pregătit momentul ăsta destul de bine pe partea de coregrafie, dar nu te-ai dus cât trebuia în pregătirea lui ca moment complet”, i-a spus Dragoș Bucur.

„Sunt, într-un fel sau altul, obligat să-ți dau da astăzi”

Mihai Bobonete a vrut să-l încurajeze pe concurentul de la Românii cu un da, chiar dacă nu a fost pe deplin mulțumit de ceea ce a văzut. „Nu știu. Eu cred că numărul ăsta ar putea să fie atât de bun preț de câteva minute doar în momentul ăla în care îl repeți atât de mult de acasă încât să-ți bată administratorul la ușă să-ți spună că o vă treacă doi la întreținere. Ca să nu știe dacă e păpușă sau nu.

ADVERTISEMENT

Dar până atunci, ai mai avut câteva scăpări. M-am decis să votez fix ceea ce am văzut în seara asta la Românii au talent. Cred că trebuie să încerci. Povestea ta, ai venit aici, vrei să răzbați pe o piață și cred că sunt, într-un fel sau altul, obligat să-ți dau da astăzi”, a spus juratul.

Ulterior, a explicat că a luat această decizie pe fond emoțional. Povestea lui Andrei Cristea i-a trezit amintiri: „Asta mă încearcă destul de profund. Pentru că eu sunt venit pe fundalul morții bunicii mele din Craiova. Venind, necunoscând pe nimeni în București, eu primele sățptămâni, chiar primele luni, au fost doar o chestie de a mă motiva să fac lucruri. Eu n-am știut că o să fac stand-up sau actorie.

Pe mine asta m-a atins, faptul că omul a zis foarte sincer: ‘e greu să răzbați, este doar o încercare a mea’. Eu de asta am dat da, la modul, că sunt obligat față de structura mea și de istoricul meu. El e prost pregătit”, a spus Mihai Bobonete la Românii au talent. 

ADVERTISEMENT