Life

Mihai Csillag, fost concurent Chefi la Cuțite, este dispărut de trei luni. Familia lui a lansat un apel disperat pe Facebook

Mihai Csillag, un fost concurent Chefi la Cuțite, este dispărut de trei luni și nimeni nu știe nimic despre el.
19.06.2021 | 11:21
Mihai Csillag fost concurent Chefi la Cutite este disparut de trei luni Familia lui a lansat un apel disperat pe Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Csillag, un fost concurent al show-ului Chefi la Cuțite, este de negăsit de trei luni. Nimeni nu știe nimic despre ce s-ar fi putut întâmpla cu tânărul dat dispărut, iar familia lui este disperată.

Tânărul a participat la show-ul culinar de la Antena 1 în septembrie 2017. „Îmi doream să stau cât mai departe de casă şi pentru asta m-am refugiat în bucătărie”, spunea acesta la audiții.

ADVERTISEMENT

Nici prietenii lui nu au cea mai mică idee despre unde ar putea fi sau ce ar fi putut să pățească de atâta timp.

Mihai Csillag, fost concurent Chefi la Cuțite, este dispărut de trei luni. Familia lui a lansat un apel disperat pe Facebook

Bucătatul Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuțite, este dat dispărut de trei luni și nimeni nu știe nimic despre el sau unde ar putea să se afle.

ADVERTISEMENT

Răzvan Ivan, un bun prieten de-al său, spune că tânărul nu poate fi găsit nici la telefon, nici pe mail, nici pe messenger sau pe orice alt mijloc de comunicare.

Telefonul lui este tot timpul închis, iar fosta lui prietenă nu l-a contactat de foarte mult timp.

„Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe mail, nici pe nimic. Numărul de telefon al lui este tot timpul închis.

ADVERTISEMENT

Nici fosta lui prietenă, din ce mi-a spus ea, nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar”, a declarat acesta pentru Observator.

Înainte de dispariție, Mihai stătea în chirie într-un apartament din zona de nord a Capitalei. Unchiul său este cel care a anunțat Poliția din București.

ADVERTISEMENT

Singura informație pe care o au rudele bucătarului este faptul că a fost văzut în Brașov de un prieten în luna martie. Oamenii legii nu i-au dat nicio informație, iar mama lui Mihai Csillag a cerut ajutorul pe Facebook.

„Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. Suntem disperați să îl găsim”, a transmis Cristina Csillag pe rețeaua de socializare.

Ce a spus prietenul lui Mihai Csillag

După ce cazul lui Mihai a ajuns în presă, polițiștii l-au contactat și pe prietenul cu care a vorbit ultima dată la telefon.

Din păcate, discuția celor doi a fost una destul de simplă, fără indicii care ar fi putut să-i ajute pe oamenii legii.

„Ultima persoană care a vorbit cu el a fost Cristi dar ceva vag: Bună, ce faci? Bine. Ok”, a transmis Răzvan Ivan.

Dispariția lui Mihai Csillag este un caz de neînțeles pentru cei apropiați de bucătar. Tânărul nu întrerupea niciodată legătura cu prietenii și se implica în diverse activități. Mai mult, era voluntar SMURD și mergea în diverse tabere să gătească pentru copiii cu autism.

În mod subit, Mihai ar fi început să-și blocheze prietenii și să se retragă undeva în umbră. Nu fuma, nu consuma alcool și nici substanțe interzise, iar probleme cu banii nu avea, după cum a mai spus Răzvan Ivan.

„Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii.

Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema”, a spus acesta, potrivit sursei citate mai sus.

Cine este Mihai Csillag, bucătarul dispărut fără urmă

Mihai Csillag a participat la Chefi la Cuțite în 2017 și încă din copilărie era pasionat de arta culinară. În cadrul emisiunii, tânărul a recunoscut că nu mai ținea legătura cu familia lui.

„Mama mea a divorţat de tatăl meu natural pentru că a ajuns la puşcărie pentru crimă, omor deosebit de grav. Bunica pentru mine a fost mamă, a fost tată, a fost de toate. M-a crescut până la 11 ani, când a murit.

(…) Au fost momente în care am căzut în bucătărie şi au venit cei de la SMURD, m-au dus la spital, am stat internat câteva zile până mi-am revenit şi iar am revenit în bucătărie pentru că sunt pasionat. M-am născut să fiu bucătar”, mărturisea Mihai la momentul respectiv.

Tânărul a venit la Chefi la Cuțite pentru a-i demonstra mamei lui că poate face orice, mai ales pentru că femeia l-a subestimat de-a lungul timpului.

În 2019, Mihai a lucrat ca bucătar la o familie din New York, după care a mers în Austria în perioada pandemiei. De acolo s-a întors cu prietenul cu care a vorbit ultima dată în luna octombrie.

ADVERTISEMENT