Life

Mihai Dedu, confesiune sinceră despre relația cu fiul său, Matei. Ce îi reproșează des: „Când sare calul, autobuzul, tată!”

Mihai Dedu a fost prezent în platoul Vorbește lumea alături de fiul său, Matei, și a vorbit despre relația cu acesta. Prezentatorul de la PRO TV a spus ce-l supără la tânărul de 21 de ani.
04.01.2022 | 12:25
Mihai Dedu confesiune sincera despre relatia cu fiul sau Matei Ce ii reproseaza des Cand sare calul autobuzul tata
Mihai Dedu, alături de fiul său, Matei, în platoul Vorbește lumea. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Mihai Dedu a vorbit despre cât de dificil este rolul de părinte, mai ales atunci când copiii încep să zboare cu propriile aripi și să petreacă tot mai mult timp în afara căminului în care au crescut.

Prezentatorul știrilor de la PRO TV a fost invitat alături de fiul său, Matei, în emisiunea Vorbește lumea, unde a spus cum îl pedepsește pe băiatul în vârstă de 21 de ani atunci când mai sare calul.

ADVERTISEMENT

Mihai a recunoscut că stă de multe ori cu grijă atunci când Matei pleacă de acasă, să se distreze cu prietenii, și nu mai dă niciun semn.

Mihai Dedu, îngrijorat când fiul său Matei pleacă de acasă: „Nu ne înțelege că ne consumăm”

Pentru el, momentele în care nu știe nimic despre feciorul său sunt cele mai cumplite.

„Nu ne înțelege că noi ne consumăm extrem de tare când nu știm unde este. Le are pe astea… Zice că am crezut că dormi… În alte conjuncturi, nici măcar nu ține telefonul deschis”, a vorbit deschis Mihai Dedu despre relația tată-fiu.

ADVERTISEMENT

Ascultând declarațiile lui Mihai, Adela Popescu a spus că și ea se gândește cu groază la momentul în care cei trei copii vor crește și nu va mai avea controlul asupra lor.

Nevasta lui Radu Vâlcan a mărturisit că nu știe cum va reacționa. Îi este oarecum teamă de clipa când copiii vor deveni independenți, așa cum este firesc.

ADVERTISEMENT

„Când sare calul, autobuzul, tată!”

„Când cresc copiii, la un moment dat copilul zice, măi, nu prea mai am nevoie de tine”, a reacționat Adela Popescu. Matei a intervenit spunând că el nu este genul care să se debaraseze complet de părinți, doar că uneori petrecerile îl prind atât de tare încât uită să mai răspundă la telefon ori nu îl mai deschide deloc.

„Nu pot să spun așa ceva. Niciodată nu știi când ai nevoie de părinte”, a spus Matei Dedu la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a spus și care este metoda prin care reușește să îl adune cu picioarele pe pământ pe fiul său. Când mai face câte o boacănă specifică vârstei sale, acesta îi ia cheile de la mașină. Îl trimite în oraș cu autobuzul.

„Când sare calul, autobuzul, tată!”, a declarat Mihai Dedu, stârnind zâmbetele celor din platou.

 

 

ADVERTISEMENT