Life

Adela Popescu, vis împlinit în 2021. Prezentatoarea de la Vorbește lumea și-a cumpărat casă pe litoral

Adela Popescu a făcut o retrospectivă a anului care urmează să se încheie, dezvăluind care sunt visele care i s-au îndeplinit în ultimele luni, unul dintre ele fiind legat de imobiliare.
30.12.2021 | 23:49
Adela Popescu vis implinit in 2021 Prezentatoarea de la Vorbeste lumea sia cumparat casa pe litoral
Adela Popescu, mărturie pe final de an. Blondina și-a îndeplinit două dorințe mari. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și-a făcut în urmă cu 2 ani o listă de dorințe, două dintre acestea realizându-se. Frumoasa blondină a dezvăluit visele pe care le avea și care s-au îndeplinit.

Un apartament pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp, este fantezia care a prins contur în anul 2021, dovadă că artista și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, abia așteaptă sezonul estival.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu este recunoscătoare anului acesta nu numai pentru locuința de la Marea Neagră, ci și pentru faptul că în 2021 a venit pe lume cel de-al treilea băiat al său, Adrian.

Adela Popescu, mărturie pe final de an. Blondina și-a îndeplinit două dorințe mari

Vedeta de la Pro TV a ținut să mai menționeze că și-a planificat în trecut trei dorințe, doar că despre cea din urmă nu vrea să ofere prea multe detalii, cel puțin momentan.

ADVERTISEMENT

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Să fie, știți cum e. De Crăciun, când am deschis cutia cu globuri, am găsit-o. Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. 

A două: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare.

ADVERTISEMENT

Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli (despre care o să vă povestesc altădată).

Acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp.

ADVERTISEMENT

Nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă în miros de pini și apă sărată, căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare.

Un viiiiiis!!! Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 și rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă. 

Mâine e Revelionul. Nu uitați să visați. Și să vă și notați undeva ce. Că trece anul și uitați”, este mesajul lăsat de Adela Popescu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT