Life

Mihai Petre, mesaj emoționant pentru soția sa. Elwira a împlinit 40 de ani

Mihai Petre are pe final de an un motiv de bucurie care are legătură cu familia sa. Soția câștigătorului de la Asia Express și-a aniversat ziua de naștere.
30.12.2021 | 20:56
Mihai Petre mesaj emotionant pentru sotia sa Elwira a implinit 40 de ani
Mihai Petre, mesaj emoționant pentru soția sa, Elwira: ”Întotdeauna este vorba despre dragoste”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la „Românii au talent” a transmis un mesaj emoționant pentru aniversarea partenerei sale de viață alături de care are o familie frumoasă și două fete superbe.

Dansatoare de meserie, Elwira Petre, este într-o formă fizică de invidiat la 40 de ani, dar și foarte iubită și apreciată de cei dragi. Coregraful are numai cuvinte de laudă pentru blondină.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Mihai Petre și-a amintit de ziua în care soția i-a spus „Da”, dar și de alte momente care i-au legat în ultimii ani. Sunt căsătoriți din 2008.

Mihai Petre, mesaj emoționant pentru soția sa, Elwira: ”Întotdeauna este vorba despre dragoste”

„Pe 30 Decembrie te-ai născut și tot într-o zi de 30 Decembrie ai spus că vei merge împreună cu mine, atunci când te-am întrebat 💍.

ADVERTISEMENT

Jumătate din întregul meu drum de până acum l-am parcurs alături de ține, iar tot ce îmi doresc este să fii sănătoasă și să mergem în continuare, mult și bine până atunci când, încă îmi doresc, egoist sau nu, să ajung măcar cu o zi înaintea ta.

Și atunci, ca și acum, voi ști că am avut cel mai frumos drum posibil, cu toate anotimpurile, și am fost și prinț, și cerșetor, iremediabil îndrăgostit.

ADVERTISEMENT

Și mai știu că până la urmă, în toți și în toate, întodeauna este vorba despre dragoste. Îți mulțumesc pentru ea și pentru ele 👨‍👩‍👧‍👧. La mulți ani!”, a scris câștigătorul de la Asia Express, pe Instagram.

Mihai și Elwira Petre, uniți de pasiunea pentru dans

Povestea de dragoste dintre Mihai și Elwira Petre a început în urmă cu circa 22 de ani, în perioada în care dansatoarea din Polonia avea numai 18 ani și venise în România pentru un concurs.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru dans este cea care i-a legat, la momentul respectiv vedeta de la Antena 1 precizând că rămăsese fără parteneră. În aceeași situație era și actuala sa soție.

Și uite așa drumurile celor doi au ajuns să se îndrepte în aceeași direcție. Mihai și Elwira Petre sunt un cuplu solid și unit. În prezent, formează o familie foarte frumoasă.

Catinca și Ariana sunt cele două fete care le aduc bucurie și împlinire soților Petre, care sunt tare mândri de micuțe.

ADVERTISEMENT