Sport

Mihai Pintilii, bucurie reținută după FCSB – FC Voluntari 4-0: „Nu am avut emoții, dar urmează meciul cu CFR!”

Mihai Pintilii, antrenorul secund al FCSB-ului, a fost încântat după victoria „roș-albaștrilor” cu FC Voluntari, scor 4-0, lăudând jucătorii pentru efortul depus.
11.04.2022 | 23:24
Mihai Pintilii bucurie retinuta dupa FCSB  FC Voluntari 40 Nu am avut emotii dar urmeaza meciul cu CFR
Mihai Pintilii, încântat după FCSB - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș defensiv al vicecampioanei României este de părere că FCSB poate să obțină victorii pe linie până la finalul campionatului, însă nu s-a „aruncat” în a-și da cu părerea despre câștigarea campionatului, amintind de diferența de puncte față de campioana CFR Cluj.

Mihai Pintilii, încântat după FCSB – FC Voluntari 4-0

Mihai Pintilii a fost încântat după victoria FCSB-ului împotriva lui FC Voluntari, lăudându-și jucătorii pentru evoluția din teren și pentru felul în care au reușit să treacă peste înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 0-2, din etapa trecută:

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm de această victorie, dar urmează meciul cu CFR, decisiv. Am controlat toată partida, nu am avut emoții, a fost bine. Luăm fiecare meci parte în parte, le vrem pe toate pentru a merge mai departe.

Au fost schimbările care au fost… un meci cu schimbări, că sunt cinci în 90 de minute. Ianis s-a bucurat, când intră trebuie să arate pe teren că merită să jucăm”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam la o victorie așa clară!”

Mihai Pintilii a continuat și a recunoscut că nu se aștepta la o victorie atât de clară, vorbind și despre ce le-a transmis Mihai Neșu în vestiar jucătorilor.

Nu mai știu dacă Mihai Neșu nu ne-a spus chiar că batem 3-0, eu nu eram acolo, eram la interviul înainte de meci”, a continuat Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam la o victorie atât de clară, dar am meritat-o. CFR se va închide, noi avem nevoie de victorie, noi vom merge să câștigăm , va fi un meci foarte disputat”, a mai spus antrenorul secund al „roș-albaștrilor”.

Pentru vicecampioana României a deschis scorul Darius Olaru în minutul 26, iar Ianis Stoica a majorat scorul în minutul 26. Căpitanul Florin Tănase a marcat ultimele două goluri ale meciului în minutele 70 și 76.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,30 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT