Fotbal international

Mihai Răduț, ironizat de fanii lui Lech Poznan: „Beckham e nimeni pe lângă tine”

03.04.2019 | 23:43
Mihai Radut ironizat de fanii lui Lech Poznan Beckham e nimeni pe langa tine
ADVERTISEMENT

Mihai Răduț (29 ani) mai are contract cu Lech Poznan până în vara anului viitor, însă fanii echipei îl vor plecat cât mai repede. Ultrașii au afișat un banner special, prin care l-au ironizat pe fotbalistul român.

Mihai Răduț, ironizat de fanii lui Lech Poznan

„Răduț, Beckham e un nimeni pe lângă tine. 2175 de minute = 1 gol. 80.000 de zloți pe lună” – a fost mesajul afișat de polonezi. De când a sosit la Lech, în 2016, Răduț a marcat un singur gol în 56 de meciuri oficiale, iar randamentul jucătorului îi scoate din minți pe ultrași, raportat la banii pe care acesta îi încasează: aproximativ 18.000 de euro pe lună!

ADVERTISEMENT

Fanii au afișat acest mesaj chiar la meciul disputat miercuri de Lech pe teren propriu cu Pogon, câștigat de gazde cu 3-2 și la care mijlocașul român nici măcar nu a prins lotul de 18 jucători. Răduț a evoluat în doar 14 jocuri oficiale pentru Lech în actuala stagiune, iar recent a fost trimis la echipa a doua, în Liga a 3-a din Polonia!

Interesant este că, înainte de a se despărți de Pandurii, în 2016, Răduț a avut o propunere concretă de a reveni la FCSB, pe care a refuzat-o însă, din dorința de a evolua în străinătate. Răduț a ajuns în cele din urmă la Hatta, în Emirate, acolo unde a jucat în numai două partide.

ADVERTISEMENT

Lech Poznan l-a transferat în 2016, iar Răduț a început să joace mult mai des. A prins 16 meciuri pe teren în primul său sezon în Polonia, iar în stagiunea precedentă a evoluat în 26 de partide. Totuși, cum rezultatele au întârziat să apară, Răduț a intrat în dizgrația clubului polonez, care în acest moment încearcă să se despartă mai repede de el.

Răduț a jucat la FCSB în perioada 2010-2014, însă, la fel ca la Lech, totul s-a rupt în cel de-al treilea său sezon la club, când a mai prins doar șapte meciuri pe teren.

ADVERTISEMENT