Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, anunț despre transferul lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova în direct la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

Mihai Rotaru a făcut un anunț despre transferul lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova în direct la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
24.05.2023 | 07:00
Mihai Rotaru anunt despre transferul lui Alexandru Mitrita la Universitatea Craiova in direct la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
Exclusiv. Mihai Rotaru, anunț despre transferul lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova în direct la Fanatik SuperLiga. Video
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a mai spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că ar fi oferit 500.000 de euro pentru a-l transfera pe Omar El Sawy de la Csikszereda, însă Rapid a intrat pe linie și l-a deturnat pe puști.

Mihai Rotaru, anunț despre transferul lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova în direct la Fanatik SuperLiga

Mihai Rotaru a vorbit despre o revenire a lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, spunând că îl „cere cu brațele deschise”:

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri.

Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească.

ADVERTISEMENT

Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Noi suntem supărați că nu l-am luat pe Omar El Sawy!”

Mihai Rotaru a continuat și a vorbit despre transferul lui Omar El Sawy la Rapid, dezvăluind că era dispus să ofere jumătate de milion de euro pentru puștiul Csikszeredei, fiind supărat că nu a reușit să-l aducă în Bănie:

ADVERTISEMENT

„Nu discutăm în acest moment despre transferuri. Noi avem meciuri acum, avem un meci important cu Sepsi, după care mai avem încă un meci important.

Orice jucător tânăr e interesant pentru noi. Noi suntem supărați că nu l-am luat pe cel de la Csikszereda, pe Omar El Sawy, care a plecat la Rapid. Noi am fi dat 500.000 de euro pentru el și s-a dus la Rapid pe 400.000 de euro”.

ADVERTISEMENT

„Hagi înțelesesem că bătuse palma cu ei, dar s-a mișcat mai repede Rapidul, noi așteptam momentul. Dar am dormit pe noi. Ișfan nu e o dezamăgire, va demonstra la Craiova”, a mai spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT