Fotbal intern

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, Revelion în Dubai alături de ”dușmanul” lui Victor Pițurcă ? FOTO

01.01.2020 | 12:09
Mihai Rotaru, Alex Băluță, Alex Mitriță, Cristi Bărbuț și Adi Mutu au făcut Revelionul în Dubai. Patronul Craiovei s-a fotografiat cu dușmanul lui Victor Pițurcă
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a ales să meargă în Dubai pentru a sărbători Revelionul, iar seara dintre ani a petrecut-o alături de Alex Mitriță, Alex Băluță, Cristi Bărbuț și Adi Mutu, ultimul fiind cunoscut ca fiind dușmanul lui Victor Pițurcă.

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, Revelion în Dubai alături de dușmanul lui Victor Pițurcă

Aceștia au ales să meargă la restaurantul At.Mosphere@Burj Khalifa alături de familiile lor, iar imaginile cu cei cinci au fost publicate pe site-urile de socializare. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu a ezitat să se fotografieze alături de Adi Mutu, deși este cunoscut faptul că fostul internațional român nu are o relație bună cu Victor Pițurcă, actualul antrenor al celor de la Universitatea Craiova.

Ruptura dintre Adi Mutu și Victor Pițurcă s-a produs după ce fostul selecționer al României l-a atacat indirect. ”Dacă n-aș avea fotbaliști de valoare la Craiova, aș face ca pe vremea când eram la echipa națională. M-aș retrage, m-aș apăra și aș juca pe contraatac”, a declarat Pițurcă

ADVERTISEMENT

Adi Mutu, relație specială cu Cosmin Contra

Mai mult, Adi Mutu are o relație foarte bună cu Cosmin Contra, antrenor despre care FANATIK dezvăluia pe 27 decembrie că este favorit să îi ia locul lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a Universității Craiova.

La masa lui Mihai Rotaru a avut loc și un moment special. Alexandru Băluță, fostul fotbalist al Universității Craiova, a decis să își ceară iubită în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Alex Băluță a cerut-o pe Diana în căsătorie

Alexandru Băluță și Diana vor deveni părinți în prima parte a anului 2020, iar fotbalistul i-a pus inelul pe deget celei care îi va dărui o fetiță. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Diana a fost cea care a postat imaginile pe Instagram și a avut un mesaj special pentru fotbalistul care se află în acest moment sub contract cu Slovan Libere.

ADVERTISEMENT

”Îți mulțumesc că faci parte din fiecare secundă a vieții mele, îți mulțumesc că ești tot ce îmi doresc, pentru toată iubirea și fericirea, pentru tot, pentru că ești minunat și pentru că ești al meu… to be continued”, a scris Diana, viitoarea soție a lui Alexandru Băluță, pe Instagram.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova- Gaz Metan: 2.10 este cota pentru peste 2,5 goluri! Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT