Sport

Vești excelente pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Ce se întâmplă cu Elvir Koljic

Elvir Koljic i-a dat emoții lui Costel Gâlcă, însă FANATIK a aflat ce se întâmplă cu atacantul Universității Craiova după accidentarea cu Sepsi OSK.
24.04.2024 | 22:46
Vesti excelente pentru Costel Galca la Universitatea Craiova Ce se intampla cu Elvir Koljic
Vești excelente pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Ce se întâmplă cu Elvir Koljic. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a dat de greu la Universitatea Craiova, iar antrenorul grupării din Cetatea Băniei se confruntă cu absențe importante la derby-ul cu CFR Cluj. Elvir Koljic s-a accidentat la Sfântu Gheorghe, iar atacantul „alb-albaștrilor” a scăpat de o accidentare teribilă.

Vești excelente pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Ce se întâmplă cu Elvir Koljic după accidentare

Derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj vine într-un moment dificil pentru Costel Gâlcă, care nu îi are la dispoziție pe Vladimir Screciu, Denil Maldonado, Elvir Koljic și Alex Mitriță. Mijlocașul „alb-albaștrilor” a mers în Finlanda pentru recuperare, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă pregătește schimbări în primul „11”, după ultimele probleme de efectiv de la Universitatea Craiova. Tehnicianul grupării din Bănie nu a primit vești excelente de la Denil Maldonado, care a suferit o întindere a ligamentului și va rata restul sezonului.

Totuși, antrenorul Universității Craiova nu mai are emoții în privința lui Elvir Koljic. „Dragonul” a intrat pe parcurs la Sfântu Gheorghe, însă în minutul 85 a resimțit probleme musculare și a părăsit dreptunghiul verde.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Elvir Koljic nu a suferit o ruptură musculară, ci doar o leziune. Atacantul Universității Craiova nu are șanse să fie în lotul pentru derby-ul cu CFR Cluj, însă în următorea perioadă este așteptat să revină la antrenamente.

Atacantul grupării din Bănie a fost și aproape de gol cu Farul Constanța, atunci când a lovit bara porții lui Buzbuchi pe stadionul „Ion Oblemenco”. Elvir Koljic a înscris trei goluri în actualul sezon din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic, la un pas să plece de la Universitatea Craiova

Elvir Koljic era la un pas să plece de la Universitatea Craiova în ultima perioadă de mercato. FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul cu prezențe în națională Bosniei și Herțegovinei a avut o ofertă dintr-un campionat exotic.

Mihai Rotaru a vorbit despre posibilul transfer al lui Elvir Koljic de la acea vreme la FANATIK SUPERLIGA. „Dragonul” se luptă pentru un post de titular cu Jovan Markovic și Jalen Blesa la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Știți foarte bine că nu discut de transferuri, dar există o probabilitate. Tocmai pentru că este valoros, poate pleacă la un salariu mai mare. Există o posibilitate să plece, dar suntem foarte departe în acest moment. Pe bancă putem să avem 23 de jucători cu toți cei prim „11”.

La noi sunt 26 de jucători, ieri nu a fost Bancu, Koljic. Întotdeauna vor fi doi, trei jucători care vor fi în afara lotului. Ieri a fost Koljic”, spunea Mihai Rotaru.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Elvir Koljic, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT
Tags:
2,77 este cota Betano pentru pronosticul „1 solist” la Universitatea Craiova - CFR Cluj