Sport

Mihai Stoica a ales scenariul pentru finalul luptei la titlu dintre FCSB și Farul: “Cel mai palpitant din istoria fotbalului românesc!”

FCSB se poate apropia la un punct de liderul Farul Constanţa dacă va câştiga împotriva lui CFR Cluj. Managerul general, Mihai Stoica, a venit cu cel mai palpitant scenariu.
14.05.2023 | 16:40
Mihai Stoica a ales scenariul pentru finalul luptei la titlu dintre FCSB si Farul Cel mai palpitant din istoria fotbalului romanesc
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa s-a împiedicat pe terenul Universităţii Craiova, acolo unde a remizat, scor 1-1. FCSB joacă duminică seara cu CFR Cluj şi se poate apropia la un punct de lider dacă va câştiga în faţa campioanei en-titre.

Mihai Stoica a ales scenariul pentru finalul luptei la titlu dintre FCSB și Farul: “Cel mai palpitant din istoria fotbalului românesc”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a venit cu un scenariu care poate oferi cel mai palpitant final de campionat din istoria fotbalului românesc, cu trei echipe în luptă pentru titlu în ultima etapă:

ADVERTISEMENT

„Să spunem că CFR Cluj va câștiga cu noi, noi batem pe Farul și CFR Cluj o bate pe Sepsi. E un scenariu ca să fie cel mai palpitant campionat din istoria fotbalului românesc.

În ultima etapă, Farul ar avea 47 de puncte, noi am avea 46 de puncte noi și 45 de puncte CFR Cluj. Și joacă CFR Cluj cu Farul, iar noi vom juca împotriva Rapidului.

ADVERTISEMENT

Și oricine poate câștiga campionatul. Bine, nu aș prea vrea acest scenariu…”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport, după confruntarea dintre Universitatea Craiova şi Farul, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Răducioiu o vrea pe Farul campioană: “Va fi un rezultat pozitiv pentru Farul pentru că etapa viitoare să câștige campionatul”

Fostul mare atacant al României, Florin Răducioiu, consideră că Farul Constanţa merită să câştie campionatul şi nu vede FCSB-ul să câştige în faţa celor de la CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

“Se fac calcule… Eu spun că Farul are mari șanse să câștige campionatul. Și îl merită. Și un egal între FCSB și CFR Cluj ar fi util Farului.

Farul merită să câștige campionatul. S-a complicat cu acest egal, dar a ieșit bine până la urmă. Cred că duminică în mare… Ceva îmi spune că vom cunoaște deja…

ADVERTISEMENT

În mare, Farul va fi campioană. Va fi un rezultat pozitiv pentru Farul pentru că etapa viitoare să câștige campionatul”, a spus Răducioiu la Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT
Tags: