Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stelistul pe care galeria Rapidului l-a lăsat cu gura căscată. „Era ca la Istanbul”

Meciul dintre FCSB ȘI Rapid a stabilit un nou record de audiență în acest sezon. Gabi Safta, fost crainic al echipei lui Gigi Becali, a lăudat galeria Rapidului după acest meci.
07.11.2023 | 19:50
Stelistul pe care galeria Rapidului la lasat cu gura cascata Era ca la Istanbul
Gabi Safta, impresionat de galeria Rapidului la meciul cu FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid s-au duelat într-un derby jucat în fața a 40,563 de spectatori, record în acest sezon. Acest duel a depășit meciul FCSB – CFR Cluj, din Ghencea, la care au asistat 28.519 oameni.

Gabi Safta, laude pentru Rapid

Marea majoritate a spectatorilor au fost FCSB-iști, dar și galeria Rapidului și-a făcut simțită prezența la acest meci. Elevii lui Cristiano Bergodi au fost încurajați tot meciul de fani, din galerie.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta, fan convins al FCSB, a vorbit despre meciul cu Rapid. El spune că a fost impresionat de atmosfera făcută de fanii Rapidului la acest meci și i-a felicitat, spunând că atmosfera s-a asemănat cu cea de la derby-urile din Istanbul.

Eu spun așa. Când mai erau câteva minute din meci și am auzit acel cântec pe care nu îl știam și nici nu voiam să îl aud, m-am uitat în peluza voastră, am văzut loja și un sector din tribuna a II-a, a fost ceva ca la Istanbul.

ADVERTISEMENT

Bravo, mi se furnica pielea, super cântec, super atmosferă”, a fost reacția lui Gabi Safta, unul dintre cei mai emblematici fani ai FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, mândru

Imediat, Robert Niță spune că este o mândrie că aceste cuvinte vin de la un nume atât de mare din viața de ultras a FCSB. El și-a cerut scuze suporterilor liderului, spunând că e posibil să fi sărbătorit prea tare succesul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc, e o mândrie că aceste cuvinte vin de la un mare stelist, îmi prezint scuzele aici dacă am sărit calul cu bucuria după această victorie, dar a fost o victorie mare la care nu mă așteptam”, a spus Robert Niță.

”Bocciu”, mesaj pentru Peluza Nord

Șeful de galerie al Rapidului, Liviu Ungurean, a transmis un mesaj pentru Peluza Nord, după acest meci. El crede că, deși rapidiștii au fost net mai puțini decât fanii adversarei la derby, prezența lor s-a simțit. El crede că Peluza Nord ar trebui să ia notițe pentru a vedea cum se comportă o galerie.

ADVERTISEMENT

Ca să fiu sincer, abia acum cobor din pat, am avut un somn dulce, nu am mai dormit așa bine de foarte multă vreme. A fost bătaia aplicată aseară și în teren și în tribune, le-am arătat ce înseamnă Rapidul.

A trecut Rapidul pe Arena Națională mai tare ca în orice intersecție de pe planetă. I-am spulberat. 2400 de rapidiști în stadion, am făcut instrucție cu 40.000. A fost ceva de povestit la nepoți.

Poate și-au luat și ei notițe și au văzut ce înseamnă o galerie și au văzut cum se susține o echipă de fotbal, ar trebui să se uite toți să învețe”, a spus Liviu Ungurean, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea celor mai tari subiecte din sportul românesc, se vede LIVE doar pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea este în reluare, de la ora 17:30, pe Facebook și Youtube.

Gabi Safta, mesaj pentru Rapid după derby

ADVERTISEMENT
Tags: