Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șucu a vorbit despre omul derby-ului FCSB – Rapid. „Un jucător de rasă. A fost capodoperă”

Dan Șucu a rămas impresionat de primul gol reușit de Papeau. Francezul a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat în stil de mare atacant.
07.11.2023 | 15:45
Sucu a vorbit despre omul derbyului FCSB  Rapid Un jucator de rasa A fost capodopera
PATRONUL Dan Sucu SE INCLINA in fata EROULUI Papeau din FCSB - Rapid 1-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Papeau a demonstrat de ce este preferatul suporterilor. Francezul a înscris un gol de toată frumusețea în victoria Rapidului de pe terenul celor de la FCSB, scor 1-2. Papeau a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a rupt echilibrul pe tabelă. Acesta este al 2-lea gol al lui Papeau în acest sezon.

Dan Șucu a fost impresionat de Papeau în derby-ul FCSB Rapis 1-2

“Papeau este jucătorul în care eu am avut mereu cea mai mare încredere. A venit după o accidentare teribilă, eram sigur că se va reface. După cum bine știți, în toate intervențiile mele, când nu avea evoluțiile așteptate, l-am încurajat și am spus mereu că este un jucător de mare calitate.

ADVERTISEMENT

A făcut, probabil, cel mai bun meci al său din ultimul timp la Rapid, nu știu dacă cel mai bun meci de când e la Rapid, dar în mod sigur pe acolo. Are niște calități incredibile și este pe gustul suporterilor rapidiști.

Am mare încredere în Papeau, este un jucător de rasă care poate să facă diferența. La gol, fiind pe Arena Națională, vă spun sincer, a fost bucuria atât de mare, încât nu mi-am dat seama de frumusețea reușitei”, a declarat Dan Șucu pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rapid s-a apropiat la două puncte de FCSB

Victoria Rapidului de pe Național Arena duce formația lui Bergodi la 29 de puncte în clasament. Giuleștenii se apropie, astfel, la doar 2 lungimi de rivalii de la FCSB. În urma acestui rezultat, echipa lui Gigi Becali a ajuns la 2 înfrângeri în acest sezon de Superligă.

“Când am ajuns acasă și m-am uitat la reluare de vreo 50 de ori, atunci mi-am dat seama că golul lui Papeau este o adevărată capodoperă fotbalistică și m-am bucurat și mai tare.

ADVERTISEMENT

Nu ar fi corect să îl laud doar pe Papeau. Toți jucătorii au jucat extraordinar. De la Funsho, Borja Valle, Albu, Ioniță. Funașii la fel cu Borza, Braun, Săpunaru și Iacob au jucat foarte bine. Încheiem cu Moldovan și Oaidă.

La schimbări pe toți vreau să îi felicit, nu ar fi corect să îl laud doar pe Papeau. A fost un efort de echipă, un meci extraordinar. Vă spun sincer că sunt foarte mândru de acești jucători. Echipa Rapidului a arătat că are caracter, a arătat că poate să întoarcă chiar și pronosticurile cele mai pesimiste, iar asta se datorează jucătorilor, îi felicit pe toți.

ADVERTISEMENT

Felicit și staff-ul, Bergodi este antrenorul perfect pentru Rapid, a dovedit-o din nou. Ajutat de băieți, în frunte de liderul nostru, Săpunaru, au format un grup extraordinar și s-a văzut în această victorie cu FCSB”, a completat Dan Șucu.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sucu a fost impresionat de Papeau

ADVERTISEMENT