Sport

Mihai Stoica, acid după România U21 – Spania U21: „A arătat ca meciul cu Elveția, dar nu i-a mai căzut mingea în cap nimănui!”. Ce i-a reproșat lui Emil Săndoi

Mihai Stoica a avut o replică acidă după înfrângerea suferită de România U21 în duelul de pe arena din Ghencea cu Spania U21, scor 0-3.
22.06.2023 | 00:15
Mihai Stoica acid dupa Romania U21  Spania U21 A aratat ca meciul cu Elvetia dar nu ia mai cazut mingea in cap nimanui Ce ia reprosat lui Emil Sandoi
Mihai Stoica, acid după România U21 - Spania U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB-ului l-a criticat pe selecționerul Emil Săndoi, despre care a spus că nu i-a folosit pe fotbaliști pe posturile pe care s-au consacrat, comentând dur și jocul „tricolorilor mici”, despre care a spus că a fost execrabil, precum cel de la Lucerna, cu Elveția, scor 2-2.

Mihai Stoica, acid după România U21 – Spania U21

Mihai Stoica a avut un discurs acid după înfrângerea suferită de România U21 în duelul cu Spania U21, explicând că nu a văzut nimic la „tricolorii mici” și că jocul a fost mai mult decât modest.

ADVERTISEMENT

„A fost un fel de Elveția-România, doar că fără ultimele minute, aici nu i-a mai căzut nicio minge cuiva în cap. Te uitat unde joacă spaniolii, noi suntem la un nivel inferior și am avut și probleme de lot, din moment ce unii au jucat pe posturi care nu sunt ale lor.

E greu când nu pui nicio problemă adversarilor. Munteanu n-a jucat niciodată poziția aia. Pe Ișfan l-am văzut jucând al doilea atacant, niciodată mijlocaș central.

ADVERTISEMENT

Așa jucăm noi, ne băgăm în poartă când dăm peste o echipă mare. Racovițan e căpitan de echipă, dar el nu joacă la echipa mare. N-avem de ce să ne mirăm”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Problema e că și Ucraina joacă bine!”

„Octavian Popescu și Munteanu au jucat foarte, foarte jos. Cum au jucat Ianis și Coman la naționala mare. Pentru că așa jucăm noi când întâlnim echipa mari. Asta e valoarea.

ADVERTISEMENT

Nu cred că lua cineva în calcul că facem puncte cu Spania. Problema e că și Ucraina joacă bine. Am fost execrabili și cu Elveția și cu Spania acum”, a continuat MM Stoica.

„Scorul e bun pentru noi, n-ai ce să spui, n-ai ce să discuți. E o diferență mare, dar așa trebuia să fie. Borza n-are cum să-l oprească niciodată pe ăsta care joacă câte 30 de meciuri la Betis, iar Borza e un jucător care are un viitor, așa cum îl vedem noi.

ADVERTISEMENT

Nu te ajută cu nimic, indiferent ce tactică faci. Când au accelerat spaniolii, indiferent ce faci, ce sistem bagi, s-ar putea să ai probleme. E primul meci din trei campionate europene din faza grupelor pe care îl pierdem, ne permitem și noi să pierdem acum”, a spus și Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT