Sport

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Garita la FCSB, dar Mihai Stoica se opune vehement: „Sper să-și găsească în altă parte”

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Arnold Garita la FCSB, însă Mihai Stoica se opune vehement venirii atacantului francez.
21.06.2023 | 21:27
Gigi Becali il vrea cu orice pret pe Garita la FCSB dar Mihai Stoica se opune vehement Sper sasi gaseasca in alta parte
Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Garita la FCSB, dar Mihai Stoica se opune vehement. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit că Gigi Becali nu a renunțat la gândul de a-l aduce pe Arnold Garita la FCSB, în ciuda pretențiilor salariale mari ale jucătorului. Totuși, Mihai Stoica și-ar dori ca Garita să își găsească o altă echipă.

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Garita la FCSB, dar Mihai Stoica se opune vehement

Gigi Becali continuă să-l dorească insistent pe Arnold Garita la FCSB, însă Mihai Stoica și-ar dori ca atacantul francez să nu ajungă la vicecampioana României FANATIK a dezvăluit în exclusivitate de ce s-a complicat transferul lui Garita la FCSB: „O să vină încă un fundaș central.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau un atacant, dar patronul îl vrea neapărat pe Garita pentru că îi place lui. Eu aș vrea să se închidă, să-și găsească și băiatul loc undeva. O să vină jucători străini”.

Era acel jucător din naționala Letoniei, interesant, pentru că juca două poziții, dar a jucat în ultima perioadă mijlocaș și Gigi nu a vrut să mai audă de el. Nu eram disperat să vină, dar era interesant, are 22 de ani. Nu eu decid.

ADVERTISEMENT

Să spunem că-l avem pe Octavian titular lateral, Radaslavescu poate fi o variantă în locul lui Tavi, chiar dacă a jucat mai mult număr 10. Mai avem Matei Tănasă, atacant lateral, are 18 ani”.

„Și mai avem doi fotbaliști mici, de 16 ani, care pot fi oricând soluții. Plus că-l avem pe Pantea și consider că el e în momentul de față titularul postului de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Jucătorii importanți pleacă doar dacă li se achită clauza de reziliere. Dă Rapid un milion de euro pe Edjouma și îl convinge pe Edjouma să meargă acolo?

Eu cred că Rapid nu dă un milion de euro pentru Edjouma. Gigi are cuvânt, a spus că îl dă pe un milion de euro și la Rapid. Dacă Rapid dă banii ăștia și îl convinge, foarte bine, dar eu nu cred”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Damjan Djokovic la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Băluță e jucătorul de care aveam nevoie!”

„L-am văzut jucând fotbal la toate echipele la care a fost. Edjouma a venit cu o problemă dentară, care cred că s-a rezolvat, dar a venit zâmbitor și gata să înceapă treaba.

Noi vrem să jucăm în două competiții și doi vor juca joi, doi vor juca în campionat. Cum să triplăm poziția prin venirea lui Băluță? Dacă avem nevoie de jucător U21, Octavian Popescu o să joace în dreapta, clar.

Băluță e foarte bun, bag mâna în foc, pentru că l-am văzut la antrenamente, că e jucătorul de care avem nevoie. Când se pierde mingea, e primul care aleargă să o recupereze. Nu pierde mingea deloc”, a continuat MM Stoica.

„Mie mi s-a părut că mereu că nu e de margine, ci că e mai mult central. Cum mi s-a părut și la Olaru la fel, când toată lumea îl juca în bandă. Eu i-am spus lui Gigi că nu îl văd în bandă, ci central.

Trebuie să-l aducem pe Siyabonga Ngezana. S-a făcut un pas gigantic, a reușit să-și scoată cazierul. Cred că va fi în regulă, cu permis de muncă pentru începutul campionatul și trebuie să-l aducem în Olanda.

Toți o să-și treacă numele normal pe tricou. Când văd porecle sau altceva… cum să pui așa? La noi nu există așa ceva, e interzis clar. Ce facem, ne batem joc?”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: