Sport

Mihai Stoica anunță că FCSB va avea o nouă contracandidată la titlu: „Acolo se pregăteşte să se facă o mare echipă”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, este impresionat de proiectul celor de la UTA, care pot deveni o forță în sezoanele viitoare din Casa Pariurilor Liga 1.
28.04.2022 | 14:12
Mihai Stoica anunta ca FCSB va avea o noua contracandidata la titlu Acolo se pregateste sa se faca o mare echipa
Mihai Stoica a trimis noi săgeți către Dinamo și CSA Steaua după ce echipa U15 a FCSB a câștigat campionatul și Cpa României
ADVERTISEMENT

UTA anunță un proiect grandios, iar la Arad va veni un grup puternic de investitori, Ilie Dumitrescu fiind principalul favorit pentru funcția de președinte al clubului.

Mihai Stoica se teme că UTA ar putea deveni o forță în Casa Pariurilor Liga 1: „Se pare că va fi un proiect grandios”

David Miculescu este al doilea fotbalist la nivel de creștere a cotei din Casa Pariurilor Liga 1, după Octavian Popescu, iar Mihai Stoica a fost surprins că jucătorul a decis să își prelungească contractul cu UTA:

ADVERTISEMENT

„Probabil că a primit o mare mărire la salariu. M-a surprins (n.r. că Miculescu şi-a prelungit contractul), pentru că un jucător la vârsta lui, care intra în ultimele 12 luni de contract, cu un tată fost jucător care ştie să administreze situaţia foarte bine, putea să câştige foarte mulţi bani”.

FANATIK a aflat în exclusivitate că David Miculescu a fost aproape de un transfer la FCSB, iar Gigi Becali a oferit celor de la UTA 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB a vorbit despre investițiile care ar urma să se facă la Arad în următorii ani: „Probabil că acolo se pregăteşte să se facă o mare echipă, ce citesc şi eu prin presă, că se pare că va fi un proiect grandios. Ar fi excelent să mai fie o forţă în fotbalul românesc”.

Mihai Stoica îl laudă pe David Miculescu: „Asta înseamnă că pune pe primul loc performanța sportivă”

Deși a avut ofertă și din MLS, mijlocașul a preferat să continue la UTA, ceea ce l-a impresionat pe Mihai Stoica„Dar este extrem de important, din punct de vedere fotbalistic şi uman, faptul că a ales să continue la UTA.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că pune pe primul loc performanţa sportivă şi mediul în care se află, pentru că şi el dator UTA-ei. Şi e mare lucru.

Eu cred că ar trebui luat ca un gest senzaţional ăsta făcut de familia Miculescu (n.r. referire la loialitatea faţă de UTA)”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

David Miculescu este evaluat conform Transfermarkt la un milion de euro și a reușit în acest sezon 8 goluri (35 de meciuri). Cota i-a crescut cu 300.000 de euro în acest sezon.

ADVERTISEMENT