Sport

Mihai Stoica are un remarcat surpriză la FCSB: ”Sper să îi prelungească Gigi contractul”

Mihai Stoica a remarcat doi jucători după meciul Hermannstadt - FCSB 2-2 și crede că aceștia merită din plin să joace pentru vicecampioana României.
22.09.2023 | 19:15
Mihai Stoica are un remarcat surpriza la FCSB Sper sa ii prelungeasca Gigi contractul
Mihai Stoica a remarcat doi jucători după meciul Hermannstadt - FCSB 2-2 și crede că aceștia merită din plin să joace pentru vicecampioana României. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au luat doar un punct din restanța de la Sibiu și au un avans de trei puncte față de CFR Cluj. Ardelenii au însă un joc mai puțin disputat, astfel că lupta la vârful clasamentului se încinge din nou.

Mihai Stoica a avut doi remarcați după Hermannstadt – FCSB 2-2

Făcând o analiză a partidei Hermannstadt – FCSB 2-2, restanță din etapa a 5-a din SuperLiga, managerul general Mihai Stoica a ținut să-i remarce în mod deosebit pe Valentin Crețu și Mihai Lixandru.

ADVERTISEMENT

”Crețu a demonstrat că ideea de a se prelungi contractul a fost excepțională. Sper să i se prelungească și din iarnă. Chiar a jucat de excepție. Nu doar centrările! A scos o minge de pe linia porții. A dat două centrări perfecte.

Tavi (n.r. – Octavian Popescu), dacă se duce acolo prin alunecare la pasa lui, era gol. A fost excepțional. Celălalt jucător care a avut o prestație remarcabilă a fost Lixandru. El joacă 3 poziții. Eu asta cred că e mai degrabă un număr 8. Dar poate juca și șesar și fundaș central”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Stoica recunoaște superioritatea gazdelor în startul partidei

Oficialul FCSB a vorbit despre gafa comisă de Joyksim Dawa și a recunoscut că sibienii au dominat startul întâlnirii. ”În ultimele două meciuri, poate cele mai grele de anul ăsta, cu Craiova acasă și la Farul, Dawa și Ngezana au jucat impecabil. Acum a comis-o…

Eu, aproape zilnic, sunt la sală cu Compagno. Este unul dintre jucătorii cu care îți face plăcere să lucrezi. E foarte serios. Nu a avut nicio schimbare în comportament când a fost rezervă.

ADVERTISEMENT

În primele 30 de minute, Hermannstadt ne-a dominat categoric. Apoi n-au mai avut nimic. Ah, pe final, a mai fost la Iancu. Mie mi s-a părut ofsaid, probabil s-ar fi ridicat fanionul dacă marca. Noi am avut situații bune și în 10 oameni”, a mai spus Mihai Stoica.

În ciuda faptului că a marcat două goluri în meciul cu Hermannstadt și ar fi putut face chiar hattrick-ul dacă nu i se anula un gol pentru henț, Andrea Compagano nu a reușit să-l impresioneze pe Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional a afirmat la FANATIK SUPERLIGA că italianul nu este un atacant care să aibă prea multă valoare, chiar dacă a marcat 4 goluri în acest sezon, și pune reușitele acestuia pe fundașii slabi din campionatul intern.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru ”total goluri Sepsi: peste 0,5” la meciul Sepsi OSK – FCSB

ADVERTISEMENT