Sport

Mihai Stoica, cu gândul la noul sezon: „Va fi o afacere în patru pentru titlu!”

Mihai Stoica este cu gândul la noul sezon din SuperLiga și spune că lupta la titlu va fi o afacere între patru echipe.
08.07.2023 | 12:42
Mihai Stoica cu gandul la noul sezon Va fi o afacere in patru pentru titlu
Mihai Stoica, cu gândul la noul sezon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a mai spus că FCSB este pregătită să se dueleze cu orice echipă și nu crede că „războiul” dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu va avea o influență asupra arbitrajelor.

Mihai Stoica, cu gândul la noul sezon

Mihai Stoica este cu gândul la noul sezon și simte că FCSB este pregătită de orice duel, spunând și ce i s-a părut dubios în sezonul precedent: Noi suntem pregătiți să ne duelăm cu toți.

ADVERTISEMENT

Anul ăsta singura chestie pe care am remarcat-o a fost că fanii Rapidului nu au fost supărați pe acel 2-7 cu Farul. Dar toți și-au dat viața pe teren.

Depinde şi dacă mergi mai departe în Conference League, pentru că rămân doar două competiţii. Cupa României este foarte importantă în acest sezon, că te trimite în Europa League”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre contrele dure pe care patronul Gigi Becali le-a avut cu Răzvan Burleanu, criticând poziția președintelui Federației Române de Fotbal:

„E un discurs periculos, e președintele unei entități organizată din cluburi. Cred că vorbește prea de sus și am mai văzut mulți care credeau că sunt intangibili și s-a demonstrat că nu au fost în cele din urmă”.

ADVERTISEMENT

„Titlul va fi o afacere în patru sau cinci!”

„Gigi are o altă proprietate a termenilor decât avem noi. Dar tu să vii de-acolo și să încordezi mușchii, nu mi se pare în regulă, ești până la urmă într-o poziție oficială.

De la înălțimea biroului pe care îl ocupă dă verdicte și pare că deține adevărul absolut, dar nimeni n-a deținut adevărul absolut”, a continuat MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Un arbitru n-ar trebui să fie influențat de așa ceva, pentru că ei arbitrează în primul rând pentru ei. Feșnic a fost în cele din urmă suspendat după masacrul din Giulești. Acum, cred că titlul va fi o afacere în 4 sau 5, așa cred”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT