Sport

Mihai Stoica reacționează dur după amenda primită de la CCA: „Ar merita să plătesc cu bani de la Monopoly!”

Mihai Stoica a reacționat dur după amenda primită de Comisia Centrală a Arbitrilor și spune că ar trebui să o plătească din bani de Monopoly.
26.06.2023 | 23:20
Mihai Stoica reactioneaza dur dupa amenda primita de la CCA Ar merita sa platesc cu bani de la Monopoly
Mihai Stoica reacționează dur după amenda primită de la CCA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a fost sancționat cu 5.000 de lei și a primit o avertizare, după ce a făcut mai multe declarații considerate calomnioase la adresa arbitrului Rareș Vidican.

Mihai Stoica reacționează dur după amenda primită de la CCA

Mihai Stoica a reacționat dur după amenda primită de la CCA, explicând că este strigător la cer, mai ales că el și-a imaginat o convorbire, nu l-a atacat pe arbitrul Rareș Vidican.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost amendat pentru o convorbire imaginară. Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly. Așa ar merita. E efectiv ceva de strigat la cer.

Eu am spus doar că Vidican vorbea singur, din moment ce Feșnic nu s-a dus să revadă faza. E o convorbire imaginară. E o chestie fără nicio noimă, fără niciun temei.

ADVERTISEMENT

Când am spus clar că e un dialog imaginar. De acum nu o să mai spun nimic de tipul ăsta în emisiunile TV”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Apare pe tabela de marcaj «Verificare VAR – posibil cartonaș roșu». Și ce credeți? Nu se duce Feșnic să vadă. Cum adică e verificare? S-a verificat singur Vidican?

ADVERTISEMENT

S-a autosesizat, apoi s-a automustrat? ’Băi Vidicane, prost mai ești, cum să fie posibil cartonaș roșu? E galben în toată seara asta frumoasă, giuleșteană’. Se poate așa ceva? Este odios!”, a spus Mihai Stoica după meciul din play-off pierdut de FCSB în Giulești, scor 1-0.

„Am avut o generație slabă!”

Mihai Stoica a vorbit și despre meciurile naționalei U21 cu Spania, scor 0-3, și cu Ucraina, scor 0-1, spunând că generația, cu mici excepții, a fost una slabă, motiv pentru care și rezultatele nu au fost cele dorite.

ADVERTISEMENT

„Borza și Mazilu au fost revelațiile sezonului trecut. Altceva m-a frapat. Faptul că noi ne îndreptam spre un 0-0 cu Ucraina și ne apăram. Pe noi un egal nu ne ajuta prea mult.

Am avut o generație slabă, nu vorbesc despre cei de la 2002 în sus. 2000-2001 nu e o generație ratată, dar e o generație care nu ajunge la un nivel bun”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: