Sport

Mihai Stoica, de partea lui FC U Craiova în scandalul cu Sepsi: „Sensibilitatea unora crește de la zi la zi!”

Mihai Stoica este de partea lui FC U Craiova 1948 în scandalul privind xenofobia fanilor olteni la meciul cu Sepsi, care a fost suspendat.
30.01.2023 | 21:29
Mihai Stoica de partea lui FC U Craiova in scandalul cu Sepsi Sensibilitatea unora creste de la zi la zi
Mihai Stoica, de partea lui FC U Craiova în scandalul cu Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că fanii covăsnenilor ar fi avut scandări rasiste chiar la începutul partidei.

Mihai Stoica, de partea lui FC U Craiova în scandalul cu Sepsi

Mihai Stoica a comentat scandalul privind xenofobia de la meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, fiind de partea oltenilor, oferind informații și despre gesturile suporterilor covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

„Văd că sensibilitatea unora crește de la zi la zi. Sunt foarte sensibili oamenii dacă se scandează ceva împotriva lor, dar când ei scandează împotriva altora, nu e problemă. 

Mie mi s-a reproșat în trecut, la un meci cu CFR, când lumea zicea că sunt unguri, cu Paszkany patron. Am mers cu steagul României pe Arena Națională, l-am pus lângă poartă. Mi s-a spus că am provocat…

ADVERTISEMENT

Dar nu ar fi mai grav când 8.000 de spectatori scandează ceva înfiorător împotriva fiicei mele? Că e punctat la o persoană care nu are nicio vină”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Nu știu cum sunt așa sensibili oamenii!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre situația din alte campionate ale Europei, precum Grecia sau Turcia, demontând și celebrul „fair-play britanic”:

ADVERTISEMENT

„De data asta, de câte ori voi auzi ceva la meciurile noastre, merg direct la observator să cheme arbitrul. Atenționare, apoi să câștigăm meciul! 

Nu e numai la noi așa, și în Grecia, Turcia. Nu există nici marele fair-play britanic. Nu știu cum sunt așa sensibili oamenii. Nu e posibil așa ceva!”.

ADVERTISEMENT

„Martori oculari îmi spun că s-au scandat lucruri din ambele părți. Mie mi-a zis un martor, eu nu am văzut, că din partea cealaltă s-a strigat ’Țiganii, țiganii’.

Părerea mea este că din minutul 26 ar trebui rejucată partida!”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.

Partida dintre Sepsi și FC U Craiova a fost suspendată la decizia arbitrului Andrei Chivulete după 26 de minute din confruntare.

ADVERTISEMENT