Sport

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Alex Băluță: „Va lipsi între trei şi patru săptămâni”. Vești proaste pentru suporterii „roș-albaștrilor”

Mihai Stoica a dat detalii despre accidentarea lui Alexandru Băluță. Jucătorul FCSB-ului va sta pe bară o perioadă lungă de timp.
05.04.2024 | 22:45
Mihai Stoica detalii despre accidentarea lui Alex Baluta Va lipsi intre trei si patru saptamani Vesti proaste pentru suporterii rosalbastrilor
Mihai Stoica a dat detalii despre accidentarea lui Alexandru Băluță. Vești proaste pentru suporterii „roș-albaștrilor”. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dat detalii despre accidentarea lui Alexandru Băluță. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul în vârstă de 31 de ani s-a accidentat la unul dintre antrenamentele dinaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Alex Băluță: „Va lipsi între trei şi patru săptămâni”. Vești proaste pentru suporterii „roș-albaștrilor”

Accidentarea lui Alexandru Băluță este cât se poate de serioasă. Unul dintre preferații lui Gigi Becali va fi nevoit să stea pe bară o perioadă cuprinsă între 3-4 săptămâni. Mai mult decât atât, Băluță nu va putea fi tratat de „vraciul” Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

“Băluţă va lipsi între trei şi patru săptămâni. Nu e incert, ci lipseşte cu certitudine. O problemă musculară are. Este într-o zonă în care Marijana Kovacevic nu poate interveni şi vom juca fără Băluţă trei, patru meciuri.

Luis Phelipe nu e, Ovidiu Popescu nu e, Pantea nu e, Panţîru nu e. Ngezana e bine, e normal, s-a antrenat şi ieri, şi azi. Nu mai apare Gigi (n.r. – să spună echipa de start), dar după meci dacă cere iar binecuvântare… Băluţă are leziune fibrilară”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri va rata Alexandru Băluță

Alexandru Băluță va rata meciuri importante disputate de FCSB în perioada următoare. După derby-ul cu Universitatea Craiova, echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii o înfruntă în deplasare pe CFR Cluj.

Totodată, Alex Băluță va rata derby-ul cu Rapid care va avea loc pe Arena Națională. Rămâne de văzut dacă Alexandru Băluță va fi apt de joc pentru duelurile cu Sepsi (deplasare) sau Farul Constanța (acasă).

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre următoarea adversară a FCSB-ului. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB susține că ar fi vrut ca Universitatea Craiova să meargă mai departe în Cupa României Betano.

Mihai Stoica, despre Universitatea Craiova: „E cea mai periculoasă echipă pentru noi”

“Eu aş fi vrut să meargă mai departe Craiova în Cupa României, că e cea mai periculoasă echipă pentru noi, dacă ne uităm în clasament, ca să mai aibă meciuri. Mă bucur pe de altă parte, că sunt gălăţean.

ADVERTISEMENT

Oţelul a jucat foarte, foarte bine (n.r. – pentru calificarea în semifinala din Cupa României). Matematic nu e decis titlul dacă vom câştiga, dar va fi greu să-l mai pierdem.

Având în vedere cum se prezintă sitruaţia în clasament, nu ar fi rău nici un rezultat de egalitate. Ar trebui să câştigăm, după ce noi am avut timp o săptămână să pregătim meciul ăsta, iar cu Craiova după ce a jucat 120 de minute în Cupa României”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Universitatea Craiova