Sport

Mihai Stoica, exasperat de arbitrajele anti-FCSB: „Să se publice toate discuțiile din cabina VAR!”

Mihai Stoica este exasperat de arbitrajele anti-FCSB, spunând că vrea ca toate discuțiile din cabina VAR să fie date publicului.
03.10.2023 | 21:34
Mihai Stoica exasperat de arbitrajele antiFCSB Sa se publice toate discutiile din cabina VAR
Mihai Stoica, exasperat de arbitrajele anti-FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este nemulțumit de arbitrajele pe care FCSB le-a avut în ultimul timp și atrage atenția asupra faptului că niciun arbitru nu este suspendat după ce greșește împotriva „roș-albaștrilor”.

Mihai Stoica, exasperat de arbitrajele anti-FCSB

Mihai Stoica este exasperat de arbitrajele anti-FCSB, comentând meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-2: „Nu m-a mulțumit arbitrajul, e al treilea meci pe care nu îl câștigăm din cauza arbitrajului. E grav ce se întâmplă, pentru că fazele se întâmplă la 2-1.

ADVERTISEMENT

Nu a fost un meci foarte reușit, dar deja am început să mă tem. Până acum am spus că s-a întâmplat o dată, de două ori, dar văd că cine greșește împotriva noastră nu este suspendat.

Când se greșește flagrant împotriva noastră nu se discută mai deloc, când s-a greșit o dată s-a vorbit foarte mult. Să tot greșești precum Kovacs și după să arbitrezi în Arabia Saudită”.

ADVERTISEMENT

„E momentul să dăm publicului toate discuțiile din cabina VAR!”

„Mie îmi pare rău că unii conducători din România poate că sunt speriați, dar cred că e momentul să facem ceea ce fac italienii, adică să dea publicului toate discuțiile din cabina VAR. Dacă nu facem asta, înseamnă că ascundem ceva.

E o problemă că am ratat exasperant, parcă n-am mai avut spiritul acela, parcă n-am mai fost altruiști ca la alte meciuri”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt supărat pe nimeni. Din păcate, unii jucători nu traversează o perioadă foarte bună, dar suntem pe primul loc, deci nu trebuie multe critici în momentul acesta.

Da, am simțit că vom lua gol. Aș fi vrut să luăm mai devreme, mi-era frică să nu luăm prea târziu. Vedeam că luăm gol, pentru că nu mergeam la două goluri distanță.

ADVERTISEMENT

La faza premergătoare fazei de corner, Miculescu trebuia să facă fault. Am țipat să facă fault, dar nu a făcut fault”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,67 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT